728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τρεις συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις



Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τρία άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:

Χθες τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρούπολης, συνολικής ποινής φυλάκισης δέκα μηνών, για παράβαση υπουργικής απόφασης περί διαφήμισης.

Χθες το πρωί στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, συνολικής ποινής φυλάκισης δεκαέξι μηνών και χρηματικής ποινής (4.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Χθες το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Άρτας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Άρτας, για παράβαση του ΚΟΚ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/42544-2017-01-30-09-48-56.html#.WI8MHS7lAIc.facebook
Τρεις συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017 Rating: 5 Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τρία άτομα γι...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: