728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αναποδογύρισε απορριμματοφόρο του Δήμου Πρέβεζας και τραυματίστηκε η συνοδηγός



Το δρομολόγιο εργασίας από Λούρο προς Αρχάγγελο εκτελούσε σήμερα Παρασκευή(20-1-17) απορριμματοφόρο του Δήμου Πρέβεζας, όταν στις 11 το πρωί στο ύψος του καταστήματος ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ συνέβη τροχαίο ατύχημα.
Ο οδηγός του απορριμματοφόρου στην προσπάθειά του να αποφύγει νταλίκα που ερχόταν προς το μέρος του, έριξε το αυτοκίνητο εκτός του δρόμου , με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η συν επιβάτις του που ήταν υπάλληλος καθαριότητας τους Δήμου.
Τόσο ο οδηγός όσο και η υπάλληλος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν είχε τραυματιστεί, αλλά η υπάλληλος του Δήμου είχε σπάσει το πόδι της και νοσηλεύεται.
Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, ενώ ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Παύλος Σαραμπασίνας εδώ και δύο μέρες βρίσκεται στην Ιταλία για επαγγελματικούς λόγους.
Όπως και να έχει όμως, ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.


πηγη: http://periodikostep.gr/
Αναποδογύρισε απορριμματοφόρο του Δήμου Πρέβεζας και τραυματίστηκε η συνοδηγός Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2017 Rating: 5 Το δρομολόγιο εργασίας από Λούρο προς Αρχάγγελο εκτελούσε σήμερα Παρασκευή(20-1-17) απορριμματοφόρο του Δήμου Πρέβεζας, όταν στις 11 το π...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: