728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Διαδοχικές συναντήσεις της Συντονιστικής Επιτροπής για τη διάσωση του Κέντρου Υγείας Καναλακίου



Αποφασισμένοι να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις, μέχρι να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καναλακίου είναι τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για τη διάσωση του Κέντρου Υγείας Καναλακίου, τα οποία πραγματοποίησαν διαδοχικές συναντήσεις με φορείς του Νομού.

Το πρωί της Τρίτης συναντήθηκαν με το βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ κ. Στέργιο Γιαννάκη, όπου του έθεσαν το γνωστό πλαίσιο διεκδίκησης όπως αναφέρεται στο ψήφισμα με τον βουλευτή να επισημαίνει πως από τις 3/6/2015 έχει καταθέσει ερώτηση στον τότε υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουπλή με θέμα την δυσλειτουργία του Κέντρου Υγείας του Καναλακίου, χωρίς ωστόσο να λάβει απάντηση. Ο κ. Γιαννάκης πρόσθεσε πως σε επισκέψεις του στους εκάστοτε Υπουργούς Υγείας έχει αναλύσει το θέμα χωρίς να δοθεί λύση, ενώ τόνισε πως για τα αιτήματα της επιτροπής, θα τα θέσει στον αρμόδιο Τομεάρχη του κόμματος του για να υπάρξει μια συνολική παρέμβαση από τη Ν.Δ. στο θέμα.

Καταλήγοντας δήλωσε ότι είναι στη διάθεση της Επιτροπής για όποια ενέργεια μπορεί να βοηθήσει στη λύση του προβλήματος.

Στη συνέχεια μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ.Στράτο Ιωάννου.

Στη συνάντηση έγινε διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα της Υγείας στο νομό Πρεβέζης και ειδικά στο Καναλάκι και στην Πάργα και αποφασίστηκε η στενή συνεργασία σε δράσεις που θα ενισχύσουν τα αιτήματα για πλήρη λειτουργία των Κέντρων Υγείας και για την δημιουργία του σταθμού ΕΚΑΒ στην περιοχή.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής και λόγω του τουριστικού της χαρακτήρα, ειδικότερα και μετά το δημοσίευμα του Guardian για την υγεία στην Ελλάδα.

Όπως επισημαίνει η Συντονιστική Επιτροπή σε ανακοίνωσή της, ο κ.Ιωάννου ανέφερε μια σειρά ενέργειες οι οποίες έχουν γίνει από μέρους του, με τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ Ηπείρου και τον αρμόδιο διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Πάτρα και αποφασίστηκε η στενή συνεργασία για την εξεύρεση λύσεων έως το Καλοκαίρι.


πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/21756-kanalaki-ky.html#.WGxI6Rgf8nI.facebook
Διαδοχικές συναντήσεις της Συντονιστικής Επιτροπής για τη διάσωση του Κέντρου Υγείας Καναλακίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιανουαρίου 04, 2017 Rating: 5 Αποφασισμένοι να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις, μέχρι να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καναλακίου είναι τα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: