728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάργα.. Αποφασισμένοι για νέες κινητοποιήσεις



Αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να εντείνουν τον αγώνα τους είναι οι κάτοικοι της Πάργας, διεκδικώντας την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Έτσι μετά την κινητοποίηση της Τετάρτης, όπου η πόλη νέκρωσε, ετοιμάζουν και νέες καθώς όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα "διεκδικούμε το αυτονόητο, την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, και επιμένουμε!"

Την Τετάρτη, όλα τα καταστήματα και οι υπηρεσίες έμειναν κλειστά και εκατοντάδες κάτοικοι κατέβηκαν στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν για την απαξίωση του Κέντρου Υγείας, που εδώ και αρκετούς μήνες υπολειτουργεί.

Οι πολίτες της Πάργας, διεκδικούν:

· την πλήρη στελεχώσει του ΚΥ ώστε να λειτουργήσει αποτελεσματικά και να εφημερεύει κάθε μέρα,

· την δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο, κομβικό σημείο του Δήμου, από πού θα μπορέσουν να εξυπηρετούν η Πάργα, το Καναλάκι αλλά και το Μαργαρίτη και πολλά άλλα χωριά.






πηγη: http://www.epiruspost.gr/ipiros/preveza/42490-2017-01-26-09-49-01.html#.WInGV0OhPz0.facebook
Πάργα.. Αποφασισμένοι για νέες κινητοποιήσεις Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2017 Rating: 5 Αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να εντείνουν τον αγώνα τους είναι οι κάτοικοι της Πάργας, διεκδικώντας την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: