728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δεν υπογράφουν την σύμβαση του ΕΟΠΥΥ οι οπτικοί των Ιωαννίνων



Εν μέσω εορταστικής περιόδου ο ΕΟΠYΥ αποφάσισε χωρίς προηγούμενη διαβούλευση με τους εκπροσώπους του κλάδου των Οπτικών αλλά και άλλων επαγγελμάτων υγείας να αλλάξει τον τρόπο πληρωμής για τις παροχές που παρέχει στους ασφαλισμένους του.

Παρουσίασε μια προχειρογραμμένη, γεμάτη κυρώσεις και υποχρεώσεις για τους οπτικούς σύμβαση η οποία δεν παρέχει καμία κάλυψη για τους Οπτικούς απέναντι στην γνωστή και αποδεδειγμένη αφερεγγυότητα του ΕΟΠYΥ.

Οι οπτικοί των Ιωαννίνων μετά από συγκέντρωση/συνέλευση αποφάσισαν ομόφωνα να μην υπογράψουν τη νέα σύμβαση και ζητούν την απόσυρσή της.

Τονίζουν ότι πρόκειται για μία εκβιαστική σύμβαση που καταδικάζει οριστικά τον κλάδο τους.

Ζητούν δε διάλογο με τον ΕΟΠΥΥ με σκοπό την αναβάθμιση των ήδη υψηλού επιπέδου παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων από τα οπτικά καταστήματα προς τους ασφαλισμένους, με γνώμονα ρεαλιστικές, οικονομικές και κοινωνικές βάσεις και παρακολουθούμε τις εξελίξεις.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/42165-2017-01-09-08-58-58.html#.WHNQ6VUMi7c.facebook
Δεν υπογράφουν την σύμβαση του ΕΟΠΥΥ οι οπτικοί των Ιωαννίνων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιανουαρίου 09, 2017 Rating: 5 Εν μέσω εορταστικής περιόδου ο ΕΟΠYΥ αποφάσισε χωρίς προηγούμενη διαβούλευση με τους εκπροσώπους του κλάδου των Οπτικών αλλά και άλλων επ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: