728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τρόμος για μία 87χρονη.. Την λήστεψαν στον Παρακάλαμο



Δύσκολες στιγμές έζησε μία γριούλα, στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, όταν στο σπίτι της εισέβαλαν δύο νεαροί άνδρες.

Οι άγνωστοι μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα. Ακινητοποίησαν την 87χρονη και ο ένας την κρατούσε από το σώμα και το λαιμό μέχρι ο συνεργός του να κάνει άνω κάτω το σπίτι για να βρουν τα χρήματα που είχε.

Όταν εντοπίστηκε το ποσό των εφτακοσίων ευρώ, χρήματα που η ηλικιωμένη είχε τυλιγμένα σε ένα μαντήλι, μέσα στην τσέπη της φούστας της, τα πήραν και εξαφανίστηκαν με ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο περίμενε τρίτο άτομο.

Η ληστεία καταγγέλθηκε αμέσως στην Αστυνομία και μετά από ολιγόωρη έρευνα οι δράστες εντοπίστηκαν στο Κηπάκι Τρικάλων.

Δύο ημεδαποί 29 και 20 ετών συνελήφθησαν ενώ ο 19χρονος συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, αναζητείται.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων ενώ επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος και διαφυγής.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, για τον εντοπισμό του συνεργού τους και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/42443-tromos-gia-87xroni-listeia-ston-parakalamo.html#.WIcR01IDyOk.facebook
Τρόμος για μία 87χρονη.. Την λήστεψαν στον Παρακάλαμο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2017 Rating: 5 Δύσκολες στιγμές έζησε μία γριούλα, στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, όταν στο σπίτι της εισέβαλαν δύο νεαροί άνδρες. Οι άγνωστοι μπήκαν από ανα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: