728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ψύχος.. 11 υπό το μηδέν στα Γιιάννινα, -15 στο Μέτσοβο



Κύμα ψύχους που έφερε η «Αριάδνη» σαρώνει ολόκληρη την Ήπειρο... Ο καιρός ηλιόλουστος μεν, αλλά τα πάντα βρίσκονται στην... βαθιά κατάψυξη!

Αρνητικές θερμοκρασίες, όχι μόνο στα ορεινά όπου καταγράφονται και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια του Δεκεμβρίου, αλλά ακόμη και στις παραθαλάσσιες περιοχές.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου, διανύουμε το πιο κρύο εικοσιτετράωρο του φετινού χειμώνα.

Ο υδράργυρος στην πόλη των Ιωαννίνων έπεσε τους έντεκα υπό το μηδέν, ενώ στους μείον δεκαπέντε βρέθηκε το Μέτσοβο, με μία από τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη την χώρα.

Μείον δώδεκα έδειξε στα Θεοδώριανα της Άρτας, στα Πράμαντα ο υδράργυρος έπεσε στους έντεκα υπό το μηδέν, όπως στη Ζίτσα, στην Κόνιτσα και στα Δερβίζιανα.

Παγώνουν όμως και οι παραθαλάσσιες περιοχές καθώς και αυτές βρίσκονται υπό το μηδέν κάτι που δεν είναι διόλου συνηθισμένο. Μείον τρεις στην Ηγουμενίτσα όπως και στην Πρέβεζα και μείον δύο στην Πάργα.

Το ψύχος θα έχει και συνέχεια καθώς για το επόμενο διήμερο δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή του καιρού.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/42151-11-15.html#.WHIBO39Cd8k.facebook
Ψύχος.. 11 υπό το μηδέν στα Γιιάννινα, -15 στο Μέτσοβο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017 Rating: 5 Κύμα ψύχους που έφερε η «Αριάδνη» σαρώνει ολόκληρη την Ήπειρο... Ο καιρός ηλιόλουστος μεν, αλλά τα πάντα βρίσκονται στην... βαθιά κατάψ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: