728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Norman Atlantic: Δύο χρόνια μετά την τραγωδία... 18 άνθρωποι ακόμη αγνοούνται!



Συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη ναυτική τραγωδία του Norman Atlantic.. Το πλοίο που είχε ξεκινήσει από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για να μεταφέρει κυρίως Έλληνες τουρίστες στην Ιταλία, για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Το πλοίο δεν βούλιαξε ποτέ, κι όμως, 29 άνθρωποι χάθηκαν. Αλλοι κάηκαν ζωντανοί, άλλοι έσβησαν από τις αναθυμιάσεις, άλλοι πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να σωθούν. Πολλοί δεν βρέθηκαν ποτέ.

Δεκαοκτώ άνθρωποι κυριολεκτικά «εξαφανίστηκαν» με τρόπο που παραμένει ανεξήγητος. Ηταν 8 Έλληνες, 4 Τούρκοι, 2 Ιταλοί, 2 Σύροι, 1 Γερμανός και 1 Ιρακινός.

Στους αγνοούμενους περιλαμβάνονται και Ηπειρώτες, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι προς την Ιταλία, αλλά δεν έφτασαν ποτέ.

Επισήμως, σε ό,τι αφορά στη διερεύνηση των αιτίων μιας από τις πιο καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί σε πλοίο εν πλω, το πόρισμα του Ιταλού εισαγγελέα ακόμη εκκρεμεί. Οσοι επέζησαν παλεύουν να επουλώσουν τις πληγές της τραγωδίας. Άλλοι δεν έμαθαν ποτέ πως χάθηκαν οι δικοί τους άνθρωποι!

Δυο χρόνια μετά από τα ξημερώματα της 28ης Δεκεμβρίου 2014, η υπόθεση παραμένει κολλημένη στα γρανάζια της ιταλικής δικαστικής έρευνας, ενώ οι συγγενείς νεκρών αλλά και αγνοουμένων ζουν το δικό τους δράμα, προσπαθώντας να διαχειριστούν τον τρόμο και την αγωνία που έζησαν ή την οδύνη για την απώλεια των δικών τους ανθρώπων οι οποίοι χάθηκαν στον μαύρο, δηλητηριώδη καπνό του Norman Atlantic.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/42049-norman-atlantic-dio-xronia-meta.html#.WGYfjrWtDig.facebook
Norman Atlantic: Δύο χρόνια μετά την τραγωδία... 18 άνθρωποι ακόμη αγνοούνται! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2016 Rating: 5 Συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη ναυτική τραγωδία του Norman Atlantic.. Το πλοίο που είχε ξεκινήσει από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για να...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: