728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κλιμάκιο της Frontex στο Νομό Ιωαννίνων



Την Αστυνομική Διεύθυνση, τον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς αλλά και Συνοριακά Τμήματα, επισκέφθηκε κλιμάκιο αξιωματικών της Frontex το οποίο βρέθηκε στο Νομό Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βασικό αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η διεξοδική ενημέρωση για το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης καθώς και των προσφυγικών ροών.

Οι αξιωματικοί της Frontex είχαν μακρά συνεργασία με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Κώστα Σκούμα, ο οποίος τους ανέλυσε την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, τονίζοντας ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι παράνομη διακίνηση μεταναστών από την Αλβανία παραμένει σοβαρό πρόβλημα.

Η τοπική αστυνομία εξακολουθεί να απασχολεί μεγάλο μέρος των δυνάμεών της για την καλύτερη κι αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων της χώρας, που αποτελούν και σύνορα της Ευρώπης, ενώ κατέστησε σαφή την ανάγκη που υπάρχει για ενίσχυση με υλικοτεχνικά μέσα.

Παράλληλα ανέφερε, σύμφωνα με πηγές, ότι δεν έχουν καταγραφεί μαζικές προσφυγικές ροές προς τα σύνορα με την Αλβανία.

Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες είναι μόνιμα εγκατεστημένοι στο Αστυνομικό Τμήμα της Κακαβιάς, δύο αξιωματικοί της Frontex.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/41811-klimakio-frontex-giannina-kakavia.html#.WFAoiuusXGw.facebook
Κλιμάκιο της Frontex στο Νομό Ιωαννίνων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2016 Rating: 5 Την Αστυνομική Διεύθυνση, τον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς αλλά και Συνοριακά Τμήματα, επισκέφθηκε κλιμάκιο αξιωματικών της Frontex το ο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: