728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έτσι αναρρώνει ένα σκυλί που έχει υποστεί κακοποίηση

Όταν ο τρόμος και ο πανικός δίνουν τη θέση τους στην εμπιστοσύνη και την ασφάλεια - Δείτε το βίντεο



Πώς να νιώθει ένα σκυλί που έχει γνωρίσει μόνο την ανθρώπινη βιαιότητα όταν έρχεται η στιγμή να νιώσει το πρώτο χάδι; Το παρακάτω βίντεο αποτυπώνει γλαφυρά αυτή την πορεία από τον τρόμο και την κακοποίηση προς το αίσθημα της ασφάλειας και την απόλαυση του ανθρώπινου αγγίγματος. Το σκυλί που «πρωταγωνιστεί» είναι στην αρχή σαν τρομοκρατημένο αγρίμι, οι κραυγές του σου σκίζουν την καρδιά. Αλλά ο άνθρωπος που το φροντίζει επιμένει, χαϊδεύει ξανά και ξανά μέχρι να μπορέσει το βασανισμένο τετράποδο να καταλάβει πως αυτό το χέρι δεν θα προκαλέσει πόνο αλλά ανακούφιση.

Το σκυλί που αρχικά σπάραζε αρχίζει να συνηθίζει και στη συνέχεια αφήνεται στην αγκαλιά που προφανώς είναι γι' αυτό πρωτόγνωρη. Στο τέλος του βίντεο το σκυλί έχει επανέλθει και παίζει ξέγνοιαστο, σαν το παρελθόν του να μην το είχε στιγματίσει ποτέ.




πηγη:http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/2486307/etsi-anarroni-ena-skili-pou-echi-iposti-kakopiisi
Έτσι αναρρώνει ένα σκυλί που έχει υποστεί κακοποίηση Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2016 Rating: 5 Όταν ο τρόμος και ο πανικός δίνουν τη θέση τους στην εμπιστοσύνη και την ασφάλεια - Δείτε το βίντεο Πώς να νιώθει ένα σκυλί που έχ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: