728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-«Νέοι ορίζοντες στην αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Εκδήλωση με θέμα "Νέοι ορίζοντες στην αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Νοσημάτων" διοργανώνεται από την Σχολή Επιστημών Υγείας, στις 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα της ΕΗΜ στα Ιωάννινα.Η εκδήλωση γίνεται με την ευκαρία της αναγόρευσης σε Προσκελημένο Καθηγητή της Σχολής Επιστημών Υγείας του κ. Δημητρίου Καρμπαλιώτη, Επ, Καθηγητή Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης.
Κατά την εκδήλωση θα γίνει προσπάθεια να παρουσιασθούν τα...
μέχρι τώρα επιτεύγματα στην αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων στην ΒΔ Ελλάδα καθώς και οι εφικτοί μας στόχοι για το μέλλον.Θα μιλήσουν η κ. Μαργαρίτα Τζαφλίδου, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, η κ. Αικατερίνα Νάκα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Καρδιολογίας, ο κ. Χρήστος Κατσούρας, Αναπληρωτής Καθηγητής Καρδιολογίας, ο κ. Λάμπρος Κ Μιχάλης, Καθηγητής Καρδιολογίας και Διευθυντής της Β Καρδιολογικής Κλινικής και ο κ. Δημήτριος Καρμπαλιώτρης Προσκεκλημένος Καθηγητής της Σχολής Επιστημών Υγείας.




πηγη:http://epirusgate.blogspot.gr/2016/12/blog-post_132.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
ΓΙΑΝΝΕΝΑ-«Νέοι ορίζοντες στην αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2016 Rating: 5 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Εκδήλωση με θέμα "Νέοι ορίζοντες στην αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Νοσημάτων" διοργανώνεται από την Σχ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: