728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην… κατάψυξη η Ήπειρος… Διακόσιοι τόνοι αλάτι στους δρόμους για τα προβλήματα παγετού!



Στην κατάψυξη βρίσκεται για πολλοστή ημέρα ολόκληρη η Ήπειρος... Μάλιστα η τελευταία νύχτα του 2016, όπως και το πρωινό ήταν τα πιο παγωμένα στην περιοχή!

Ο υδράργυρος κύλησε αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν ενώ αρνητικές θερμοκρασίες σημειώθηκαν και σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Δέκα υπό το μηδέν στο Πληκάτι και είναι αυτή η χαμηλότερη θερμοκρασία στην περιοχή αλλά και μείον έναν έδειξε το θερμόμετρο στο Καραβοστάσι!!!

Εννέα υπό το μηδέν στα Γιάννινα με έντονο το αίσθημα του ψύχους αλλά και με τμήματα στην παραλίμνιο να έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμια...

Η ασθενής χιονόπτωση που σημειώθηκε προ διημέρου έχει μετατρέψει σε πίστες πατινάζ πολλά τμήματα του οδικού δικτύου, κυρίως στις ορεινές περιοχές.

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου βρίσκεται επί ποδός... Μηχανήματα προχωρούν σε συνεχείς ρίψεις αλατιού προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα παγετού.

Ενδεικτικό είναι ότι τις τελευταίες ημέρες, χρησιμοποιήθηκαν πάνω από διακόσιοι τόνοι αλάτι, στο σύνολο της Ηπείρου, ώστε να μείνουν οι δρόμοι καθαροί, ανοιχτοί κι ασφαλείς.. Και η μάχη βέβαια συνεχίζεται...



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/42061-2016-12-31-10-05-03.html#.WGeC5tCBBU0.facebook
Στην… κατάψυξη η Ήπειρος… Διακόσιοι τόνοι αλάτι στους δρόμους για τα προβλήματα παγετού! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2016 Rating: 5 Στην κατάψυξη βρίσκεται για πολλοστή ημέρα ολόκληρη η Ήπειρος... Μάλιστα η τελευταία νύχτα του 2016, όπως και το πρωινό ήταν τα πιο παγωμ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: