728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Χημιοθεραπείες με μέτρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο..



Ο μεγάλος όγκος ασθενών και οι περιορισμένες πιστώσεις, έχουν οδηγήσει σε ασφυκτική κατάσταση το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Το πρόβλημα γίνεται έντονο τις ημέρες αυτές, τις τελευταίες του χρόνου καθώς δεν υπάρχουν πλέον πιστώσεις για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες, ειδικά ακριβά φάρμακα που απαιτούνται για χημιοθεραπείες.

Έτσι οι καρκινοπαθείς, για ένα διάστημα, που εκτιμάται ότι θα είναι περίπου δεκαπέντε ημερών, δεν θα εξυπηρετούνται στο σύνολό τους.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει από την διοίκηση του Νοσοκομείου, θα καλύπτονται τα προγραμματισμένα περιστατικά που προέρχονται από την Υγεινομική Περιφέρεια της Ηπείρου, ενώ αναβάλλονται σε περιπτώσεις που μπορεί ιατρικά να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις στην υγεία του ασθενούς.

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων κλήθηκε να αντιμετωπίσει μεγάλο όγκο ασθενών, τόσο από τη Δυτική Μακεδονία όσο και από την Θεσσαλία, χωρίς όμως να υπάρξει κι ανάλογη μεταφορά πιστώσεων. Χαρακτηριστικό είναι ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου είχε αιτηθεί τον περασμένο Οκτώβριο οικονομική ενίσχυση ύψους ενός εκατομμυρίου για να λάβει τελικά μόνο την μισή.

Αποτέλεσμα λοιπόν της οικονομικής κατάστασης και του μεγάλου όγκου ασθενών που κλήθηκε να αντιμετωπίσει είναι το πρόβλημα που ανέκυψε τις μέρες αυτές και θα διαρκέσει για το επόμενο δεκαπενθήμερο περίπου.




πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/41840-2016-12-15-11-17-50.html#.WFJ8CY1AXOg.facebook
Χημιοθεραπείες με μέτρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5 Ο μεγάλος όγκος ασθενών και οι περιορισμένες πιστώσεις, έχουν οδηγήσει σε ασφυκτική κατάσταση το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Το ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: