728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Απογειώνεται το Άκτιο… Εντυπωσιακή αύξηση της κίνησης από το εξωτερικό και τον Οκτώβριο!



Τεράστια είναι η δυναμική που αναπτύσσει το αεροδρόμιο του Ακτίου, καθώς η κίνηση χρόνο με τον χρόνο η κίνηση αυξάνει και τα στοιχεία δείχνουν ότι αποτελεί τον πυλώνα για την τουριστική ανάπτυξη και της Ηπείρου.

Την ώρα που το αεροδρόμιο στα Γιάννινα αποτελεί προορισμό μόνο για την Αθήνα και καταγράφει ένα τεράστιο «μηδέν» στις αφίξεις εξωτερικού, το Άκτιο έχει απογειωθεί... Στα επίσημα στοιχεία που διαθέτει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας φαίνεται όχι μόνο η αύξηση αφίξεων αλλά αποτυπώνεται και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου την οποία επιζητά η Ήπειρος.

Το πιο εντυπωσιακό είναι οι αφίξεις εξωτερικού ενός θερινού μήνα στο αεροδρόμιο του Ακτίου ισούνται με τις αφίξεις ολόκληρου του έτους που καταγράφονται στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων!

Να σημειώσουμε ότι μόνο τον Ιούνιο και μόνο από το εξωτερικό, οι αφίξεις που καταγράφονται στο αεροδρόμιο του Ακτίου ανέρχονται στις 40.755!!!

Τον Ιούλιο οι αφίξεις από το εξωτερικό φτάνουν στις 56907, τον Αύγουστο στις 50340 και τον Σεπτέμβριο στις 41100.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τον φετινό Οκτώβριο η αύξηση των αφίξεων αγγίζει το 85%, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για τον τουριστικό κλάδο, καθώς αποτυπώνεται στην πράξη πλέον η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η κίνηση σε σχέση με πέρυσι είναι σημαντικά αυξημένη, γεγονός που αποτυπώνει και την δυναμική που αναπτύσσει ο τουριστικός τομέας στην Ήπειρο και την ευρύτερη περιοχή. Το Άκτιο στην κυριολεξία εκτοξεύεται, παρότι δεν διαθέτει ούτε καν αξιοπρεπή αίθουσα και φυσικά η ιδιωτικοποίησή του δημιουργεί νέες προοπτικές καθώς συνοδεύεται και από ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/ipiros/preveza/41654-2016-12-03-10-02-42.html#.WEKYawOOH54.facebook
Απογειώνεται το Άκτιο… Εντυπωσιακή αύξηση της κίνησης από το εξωτερικό και τον Οκτώβριο! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Δεκεμβρίου 03, 2016 Rating: 5 Τεράστια είναι η δυναμική που αναπτύσσει το αεροδρόμιο του Ακτίου, καθώς η κίνηση χρόνο με τον χρόνο η κίνηση αυξάνει και τα στοιχεία δεί...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: