728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συναυλία αγάπης... Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα από την Μητρόπολη!



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η συναυλία αγάπης κι αλληλεγγύης, που διοργάνωσε η Μητρόπολη Ιωαννίνων και η Περιφέρεια Ηπείρου.

Οι Νέοι Μουσικοί Χωρίς Σύνορα, ήταν αυτοί που πρωταγωνίστησαν στη σκηνή αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού κα τις ευχαριστίες του Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου.

Η συναυλία δεν είχε εισιτήριο... Ο σκοπός της ήταν να συγκεντρωθούν τρόφιμα για την ενίσχυση του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης Ιωαννίνων, κυρίως δε των συσσιτίων που διοργανώνουν οι ενοριακοί ναοί.

Για μία ακόμη φορά, ήταν σημαντική η στήριξη απο τον Ερυθρό Σταυρό Ιωαννίνων. Παρόντες οι Σαμαρείτες, μέλη της διοίκησης και ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος Νίκος Γερασιμίδης, οι οποίοι είχαν αναλάβει το έργο της συγκέντρωσης των τροφίμων.

Ο Ερυθρός Σταυρός τις μέρες αυτές, στηρίζει αθόρυβα, δεκάδες οικογένειες των Ιωαννίνων, οι οποίες δεν είχαν ούτε τα στοιχειώδη για τον γιορτινό τραπέζι.




πηγη: http://www.epiruspost.gr/diafora/ekdiloseis/42030-2016-12-29-07-30-19.html
Συναυλία αγάπης... Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα από την Μητρόπολη! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2016 Rating: 5 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η συναυλία αγάπης κι αλληλεγγύης, που διοργάνωσε η Μητρόπολη Ιωαννίνων και η Π...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: