728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στα 94 εκατομμύρια ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Ηπείρου



Κατά πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο ψήφισε τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Ηπείρου για το 2017. Τα έσοδά του προϋπολογίστηκαν σε 94,886 εκ. ευρώ και τα έξοδά του σε 105, 23 εκ. ευρώ με τη διαφορά να καλύπτεται από το εκτιμώμενο ταμειακό υπόλοιπο του 2016.

Στην τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, αναφέρθηκε στην περικοπή κατά 67% των αναπτυξιακών πόρων των Περιφερειών, αλλά και στην ανάγκη που υπάρχει, ώστε οι Περιφέρειες να κρατήσουν τον τόπο στις δύσκολες καταστάσεις που διερχόμαστε, ζητώντας από όλους να συνεργαστούν για το σκοπό αυτό.

Έκανε εκτενή αναφορά σε παρεμβάσεις που έχει πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Ηπείρου σε ζητήματα αγροτικής ανάπτυξης (και ιδιαίτερα για τη στήριξη της λειτουργίας των ΤΟΕΒ- ΓΟΕΒ), για τον τομέα της Υγείας, για την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων, για τη συνεργασία με Δήμους και άλλους φορείς, για την υλοποίηση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.α..

Υπογράμμισε ότι είναι περισσότερα αυτά στα οποία συμφωνούν οι παρατάξεις, από ότι σε εκείνα που διαφωνούν, τονίζοντας ότι για να βγούμε από την κρίση "πρέπει να γίνουμε παραγωγική χώρα".



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/autodioikisi/41754-94.html#.WEruAI6a2F0.facebook
Στα 94 εκατομμύρια ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Ηπείρου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Δεκεμβρίου 10, 2016 Rating: 5 Κατά πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο ψήφισε τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Ηπείρου για το 2017. Τα έσοδά του προϋπολογίστηκαν σε ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: