728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το πνεύμα των Εορτών στην Πάργα μαγεύει, παρόλο το μυστήριο και την αγωνία: έρχεται το 7ο Επεισόδιο της e- λογοτεχνικής σειράς «Περιπέτειας στην Πάργα»!




Ο κύκλος της σειράς μυστηρίου του James Antoniou, για το 2016, κλείνει αυτήν την Παρασκευή, λίγες μέρες πριν μπει ο Νέος Χρόνος, με το έβδομο επεισόδιο της «Περιπέτειας στην Πάργα», έχοντας για φόντο τη μαγευτική ατμόσφαιρα των Εορτών στην αγαπημένη μας Πάργα!

Γιατί κυνηγούν τον Δημήτρη; Τί θα κάνει ο ήρωας για να προστατευτεί, αφού κι η αστυνομία δέχτηκε πλήγμα; Θα μπορέσει να βρει καταφύγιο στον φίλο του στην ξακουστή Πάργα; Θα μπορέσει να ξεχαστεί μέσα στο γιορτινό κλίμα και σε τι κατάσταση θα τον βρει το 2017;

Ζήστε κι εσείς την Περιπέτεια!



Η επιτυχημένη περιπέτεια μυστηρίου «Περιπέτεια στην Πάργα», του διακεκριμένου συγγραφέα James Antoniou, συνεχίζεται στην κατηγορία e-Λογοτεχνία του αγαπημένου site σας, www.patatoukos.com. Αναμένουμε τα σχόλιά σας στο patatoykos@gmail.com.
Το πνεύμα των Εορτών στην Πάργα μαγεύει, παρόλο το μυστήριο και την αγωνία: έρχεται το 7ο Επεισόδιο της e- λογοτεχνικής σειράς «Περιπέτειας στην Πάργα»! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2016 Rating: 5 Ο κύκλος της σειράς μυστηρίου του James Antoniou, για το 2016, κλείνει αυτήν την Παρασκευή, λίγες μέρες πριν μπει ο Νέος Χρόνος, με το ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: