728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Χριστούγεννα στην Πάργα, γεμάτα μυστήριο και αγωνία: έρχεται το 6ο Επεισόδιο της e- λογοτεχνικής σειράς «Περιπέτειας στην Πάργα»!



Αυτήν την Παρασκευή, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έρχεται το έκτο επεισόδιο της «Περιπέτειας στην Πάργα» και μας υπόσχεται πολύ μυστήριο και αγωνία, με φόντο τη μαγευτική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων στην αγαπημένη μας Πάργα!

Είναι νεκρός ο αστυνομικός που φύλαγε τον Δημήτρη; Γιατί τον κυνηγούν; Τί θα κάνει ο ήρωας για να προστατευτεί, αφού κι η αστυνομία δέχτηκε πλήγμα; Θα μπορέσει να βρει καταφύγιο στον φίλο του στην ξακουστή Πάργα;

Ζήστε κι εσείς την Περιπέτεια!

Η επιτυχημένη περιπέτεια μυστηρίου «Περιπέτεια στην Πάργα», του διακεκριμένου συγγραφέα James Antoniou, συνεχίζεται στην κατηγορία e-Λογοτεχνία του αγαπημένου site σας, www.patatoukos.com. Αναμένουμε τα σχόλιά σας στο patatoykos@gmail.com.
Χριστούγεννα στην Πάργα, γεμάτα μυστήριο και αγωνία: έρχεται το 6ο Επεισόδιο της e- λογοτεχνικής σειράς «Περιπέτειας στην Πάργα»! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016 Rating: 5 Αυτήν την Παρασκευή, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έρχεται το έκτο επεισόδιο της «Περιπέτειας στην Πάργα» και μας υπόσχεται πολύ μυστήριο κα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: