728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συνελήφθησαν στην Ηλεία με 20 χιλιάδες που έκλεψαν στην Άρτα!



Στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Λευκοχωρίου Ηλείας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 48, 38 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις αλλοδαπούς να επιβαίνουν σε όχημα ιδιοκτησίας τους και σε σωματικό έλεγχο που τους ενήργησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 19.795 ευρώ και ένα χρυσό δαχτυλίδι.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας προέκυψε ότι, οι τρεις δράστες την τελευταία μέρα είχαν διαπράξει τρεις κλοπές σε οικίες, στην Ελάτη και στο Αστροχώρι Άρτας, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 19.795 ευρώ, ένα χρυσό δαχτυλίδι, μια τηλεόραση και εργαλεία.

Όλα τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, φυλάσσονται στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, προκριμένου να αποδοθούν στους παθόντες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ οι έρευνες για την συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών συνεχίζονται.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/41930-sineliftisan-stin-ileia-me-klemmena-apo-tin-arta.html#.WFowHn3D5qI.facebook
Συνελήφθησαν στην Ηλεία με 20 χιλιάδες που έκλεψαν στην Άρτα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016 Rating: 5 Στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Λευκοχωρίου Ηλείας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: