728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στις… 14.543 ευρώ σταμάτησε το «κοντέρ» των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Πάργας!



Ένα βλέμμα… απορίας κατέλαβε τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Πάργας, ακούγοντας την εισήγηση του θέματος: «Εορταστικές Εκδηλώσεις Χριστουγέννων», στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το 2016.

Το ύψος της δαπάνης για τις εκδηλώσεις στις Δ.Ε. Πάργας και Φαναρίου έφτασε τις 14.543,20, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις. Το ποσό ακούγεται… εξωφρενικό, ωστόσο από την ανάλυσή τους τουλάχιστον υπάρχει εξήγηση.

Από τις δαπάνες αυτές θα χρηματοδοτηθούν κάποιες εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και οι δικαιούχοι δεν έχουν πληρωθεί, όπως π.χ. Διεθνές Φεστιβάλ Πολυφωνικού Τραγουδιού, μουσικές εκδηλώσεις κ.α.).

Ο νέος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Ζαχαριάς, δήλωσε: «Η διαδικασία που ακολουθείτε δεν είναι ορθή. Πρέπει να προηγείται ο Προγραμματισμός για να ενεργοποιείται η κοινωνία. Η κατανομή μου φαίνεται πρόχειρη. Τα 1000 ευρώ είναι πολλά για δύο μεγάφωνα. Δε γνωρίζουμε ακριβώς τις δράσεις. Το κομμάτι του πολιτισμού είναι πολύ σημαντικό. Η υπόθεση πολιτισμός είναι θέμα που εγώ αντιλαμβάνομαι διαφορετικά. Εμείς εδώ κινούμαστε με τη λογική πατάρι-ορχήστρα-σουβλάκι».

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σωτήρης Γάκης ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του: «Δεν είμαστε ενάντιοι στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Ωστόσο δε γίνονται τα σωστά βήματα στο θέμα του πολιτισμού. Διαφωνούμε ως προς την πληρωμή παλιών οφειλών με αφορμή τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Ψηφίζουμε «παρών».

Το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά στο Δήμο Πάργας που «στριμώχνονται» παλαιά… χρωστούμενα σε άλλους κωδικούς.




πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/21687-stis-14543-stamatise-to-konter-xristougenniatikon-ekdiloseon-pargas.html#.WFvm7OTnLJs.facebook
Στις… 14.543 ευρώ σταμάτησε το «κοντέρ» των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Πάργας! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 22, 2016 Rating: 5 Ένα βλέμμα… απορίας κατέλαβε τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Πάργας, ακούγοντας την εισήγηση του θέματος: «Εορταστικές Εκδηλώσεις Χρ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: