728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

e-Λογοτεχνία: η νέα κατηγορία ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του Patatoukos.com πρωτοτυπεί!



Το Patatoukos.com διαθέτει πλέον μια τελείως νέα κατηγορία ψυχαγωγικού χαρακτήρα: την κατηγορία e-Λογοτεχνία!

Η κατηγορία αυτή εγκαινιάζεται με την παρουσίαση σε συνέχειες (επεισόδια) της περιπέτειας μυστηρίου του συγγραφέα James (Δημητρίου) Antoniou, η οποία διαδραματίζεται στην πολυαγαπημένη μας Πάργα με τους φιλόξενους κατοίκους.

Η λογοτεχνική αυτή σειρά μυστηρίου ονομάζεται «Περιπέτεια στην Πάργα» και παρουσιάζεται αποκλειστικά κάθε Παρασκευή από το Patatoukos.com.

Το Patatoukos.com, όμως, πρωτοτυπεί για ακόμη μια φορά! Η κατηγορία e-Λογοτεχνία είναι διαδραστική. Καλούνται δηλαδή οι επισκέπτες και αναγνώστες του Patatoukos.com, αφού διαβάσουν το κάθε επεισόδιο της Περιπέτειας στην Πάργα, να στείλουν τα σχόλιά τους και να επηρεάσουν την πλοκή του «ζωντανού» αυτού λογοτεχνικού έργου. Με αυτόν τον τρόπο, οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής σειράς μυστηρίου του Patatoukos.com, αφού στείλουν τα σχόλιά τους και πουν τη γνώμη τους για τη συνέχεια της πλοκής, μέσω του e-mail: patatoykos@gmail.com, θα μπορούν να δουν τα σχόλιά τους να επηρεάζουν την πλοκή των επόμενων επεισοδίων κάθε Παρασκευή. Ζήστε και εσείς την περιπέτεια μαζί μας και επηρεάστε την πλοκή της!
e-Λογοτεχνία: η νέα κατηγορία ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του Patatoukos.com πρωτοτυπεί! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2016 Rating: 5 Το Patatoukos.com διαθέτει πλέον μια τελείως νέα κατηγορία ψυχαγωγικού χαρακτήρα: την κατηγορία e-Λογοτεχνία ! Η κατηγορία αυτή εγκαινιάζ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: