728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στην Αλεξανδρούπολη



Με εντυπωσιακή συμμετοχή και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου δύο σημαντικά επιστημονικά σεμινάρια με θέμα τις Μαθησιακές Δυσκολίες. Οι εκπαιδευτικές δράσεις διεξήχθησαν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 στην Αλεξανδρούπολη και εντάσσονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ειδικών και των γονέων, σε θέματα Λογοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής, σε όλη την Ελλάδα.

Εισηγήτρια των σεμιναρίων ήταν η εκπαιδευτική ψυχολόγος, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Δυσλεξίας και συνεργάτιδα του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου Δρ. Ελένη Λιβανίου. Το πρώτο σεμινάριο είχε θέμα «Μαθησιακές Δυσκολίες και προβλήματα συμπεριφοράς (Δυσλεξία - ΔΕΠΥ - Αυτισμός)» με τη συμμετοχή των ειδικών να ήταν εντυπωσιακή, ενώ το θέμα του δεύτερου σεμιναρίου ήταν «Ξένη Γλώσσα & Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία)», με το ενδιαφέρον, κυρίως, από τους καθηγητές ξένων γλωσσών να ήταν μεγάλο.

Να σημειωθεί πως το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Συμβουλευτικής και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, με έδρα τα Ιωάννινα. Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου αποτελεί κορυφαίο φορέα εκπαίδευσης για θέματα Λογοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής, με σεμινάρια που χαρακτηρίζονται από την ποιοτική τους οργάνωση και τους υψηλού επίπεδου εισηγητές.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/diafora/ekdiloseis/41462-2016-11-22-15-55-58.html#.WDU4-PfXKtc.facebook
Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στην Αλεξανδρούπολη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2016 Rating: 5 Με εντυπωσιακή συμμετοχή και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου δύο σημαντικά επιστημονικά σεμινά...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: