728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

.Ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός στο θεατράκι της Σκάλας



Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ο 7ος Πανελλαδικός ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός, στον οποίο θα δώσουν το παρόν και τα Ιωάννινα.

Την διοργάνωση στην πόλη έχει αναλάβει η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας (https://www.facebook.com/groups/302821203112268/) η οποία καλεί όλους στην εκδήλωση-γιορτή, που θα ξεκινήσει στις έντεκα το πρωί στο Θεατράκι, στη Σκάλα.

Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα παιδιά που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!

ΣΚΟΠΟΣ της εκδήλωσης - γιορτής του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ θηλασμού και η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας.
Η επιθυμία των μητέρων για επιστροφή στο θηλασμό, παράλληλα με το πλήθος των δυσκολιών από εξωγενείς συνήθως παράγοντες που καλούνται να αντιμετωπίσουν, γέννησε την ανάγκη δημιουργίας τοπικών εθελοντικών υποστηρικτικών ομάδων θηλασμού.

Με την εκδήλωση του Ταυτόχρονου Θηλασμού, σημειώνει η Ομάδα, βοηθάμε τις μητέρες να απελευθερωθούν από την όποια συστολή τους, και τις καλούμε να συμπεριλάβουν τον θηλασμό στην καθημερινότητά τους, στη ρουτίνα της ζωής τους. Η επίτευξη αυτού του στόχου θα τις βοηθήσει στη συνέχιση του θηλασμού, για όσο περισσότερο το επιθυμεί η δυάδα μητέρας παιδιού.

Με την εκδήλωση του Ταυτόχρονου Θηλασμού, διαμαρτυρόμαστε για το ΔΙΚΑΙΩΜΑ των παιδιών μας στο δημόσιο θηλασμό. Τα παιδιά μας δεν θα θηλάσουν ΠΟΤΕ ξανά σε τουαλέτες, παρκινγκ, αυτοκίνητα, σα να ναι ντροπή. Τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα να θηλάζουν όπου και όποτε το ζητήσουν, σε εστιατόρια, σε καφέ, σε παγκάκια... ΕΛΕΥΘΕΡΑ κι ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ!! Με την εκδήλωση του Ταυτόχρονου Θηλασμού, θέλουμε να φωνάξουμε πως ο δημόσιος θηλασμός για μια μητέρα και το παιδί της δεν είναι επίδειξη, είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!

Άλλωστε ένα μωρό έχει ανάγκη μόνο τρία πράγματα: ζεστασιά από την αγκαλιά της μαμάς του, τροφή από το στήθος της και ασφάλεια από την παρουσία της και με το θηλασμό μπορεί να καλύψει ΚΑΙ τα τρία. Η εκδήλωση δεν αφορά μόνο θηλάζουσες μητέρες! Η εκδήλωση έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν διασκεδαστές οι οποίοι θα απασχολήσουν τους μικρούς μας φίλους από τις 11:00 π.μ. έως και τις 2:00 μ.μ.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/diafora/ekdiloseis/41047-2016-10-31-18-38-44.html#.WBhRDBBWxns.facebook
.Ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός στο θεατράκι της Σκάλας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2016 Rating: 5 Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ο 7ος Πανελλαδικός ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός, στον οποίο θα δώσουν το παρόν και τα Ιωάννι...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: