728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Περιπέτεια στην Πάργα»: αυτή την Παρασκευή, το 3ο Επεισόδιο της σειρά μυστηρίου του James Antoniou αποκλειστικά στο Patatoukos.com



Στην κατηγορία e-Λογοτεχνία του αγαπημένου site σας, Patatoukos.com, συνεχίζεται η αστυνομική περιπέτεια μυστηρίου με τίτλο «Περιπέτεια στην Πάργα», του διακεκριμένου συγγραφέα James Antoniou.

Η e - λογοτεχνική αυτή σειρά, η «Περιπέτεια στην Πάργα», ξεκίνησε πριν από τρεις εβδομάδες και μέχρι τώρα έχουν παρουσιαστεί τα δυο πρώτα επεισόδιά της.

Στο πρώτο, εισαγωγικό επεισόδιο της σειράς, με τίτλο: «1ο Στάδιο: λίγο πριν καταρρεύσουν όλα.», γνωρίσαμε τον βασικό ήρωα της περιπέτειας, τον Δημήτρη· έναν άσημο συγγραφέα, ο οποίος εξιστορούσε τις αβάσιμες έως εκείνη τη στιγμή υποψίες του στον καλό του φίλο Παναγιώτη, σχετικά με έναν φίλο του πατέρα του, ο οποίος είναι διάσημος συγγραφέας και μέντοράς του, τον Ιερεμία Πατέλη.

Στη συνέχεια, στο δεύτερο επεισόδιο της «Περιπέτειας στην Πάργα», με τίτλο: «2ο Στάδιο: όλα ξεκινούν.», ο ήρωας της σειράς μυστηρίου βιώνει μια απρόσμενη, άκρως επικίνδυνη για τη ζωή του εμπειρία. Η περιέργεια και το δαιμόνιο, συγγραφικό μυαλό του, τον οδήγησαν στο να πάει να συναντήσει τον ύποπτο Ιερεμία στο ίδιο του το σπίτι, για να καθησυχάσει τις φοβερές σκέψεις που τυραννούσαν το μυαλό του… εκεί, όμως, τον περίμενε ο Ιερεμίας για να τον κεράσει τον σπιτικό καφέ του. Το επεισόδιο κλείνει με τον απόηχο της φωνής του στα αυτιά του λιπόθυμου Δημήτρη: «Μην αντιδράς παλικάρι μου… το μόνο που θα καταφέρεις είναι να επιταχύνεις την επίδραση του βοτάνου στον οργανισμό σου…»

Το επόμενο επεισόδιο, το 3ο επεισόδιο της «Περιπέτειας στην Πάργα», θα παρουσιαστεί αυτή την Παρασκευή και έχει τίτλο «3ο Στάδιο: παραλίγο, νεκρός…»

Η λογοτεχνική αυτή σειρά μυστηρίου και αγωνίας, θα συνεχίσει να μας κρατάει συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια του Χειμώνα. Κάθε Παρασκευή, παρουσιάζεται και ένα ακόμη επεισόδιο της ιστορίας, ενώ παράλληλα, είστε ευπρόσδεκτοι να στείλετε τα σχόλια σας και τη γνώμη σας, ανά πάσα στιγμή, αλλά και να επηρεάσετε με τον τρόπο σας την μετέπειτα εξέλιξη της ιστορίας!

Ζήστε κι εσείς την περιπέτεια! Εδώ, στο αγαπημένο σας site, το Patatoukos.com.
«Περιπέτεια στην Πάργα»: αυτή την Παρασκευή, το 3ο Επεισόδιο της σειρά μυστηρίου του James Antoniou αποκλειστικά στο Patatoukos.com Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2016 Rating: 5 Στην κατηγορία e-Λογοτεχνία του αγαπημένου site σας, Patatoukos.com, συνεχίζεται η αστυνομική περιπέτεια μυστηρίου με τίτλο «Περιπέτεια ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: