728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αντώνης Νάστας: Eπί 4 χρόνια όσο ήταν δήμαρχος o κ Λιόλιο δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου παρόλο που ήταν πρόεδρος




O Δήμαρχος Πάργας Αν. Νάστας στον Prisma 91,6 για τις οφειλές στον ΦΟΔΣΑ και τον βιολογικό

Ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη προκειμένου να μιλήσει για τα σημαντικά θέματα του δήμου.

Σε σχέση με τον ΦΟΔΣΑ σημείωσε ο κ Νάστας ότι ο δήμος Πρέβεζας πληρώνει την εναπόθεση των σκουπιδιών μέσω της ΔΕΗ. Ο Δήμος της Ηγουμενίτσας είχε υψηλό ποσό που έπρεπε να πληρώσει αλλά έχει αρχίσει να γίνεται κάποια τακτοποίηση.

Αναφέρθηκε και στον προηγούμενο Δήμαρχο τον κ Λιόλιο για τον οποίο σημείωσε ότι «επί 4 χρόνια όσο ήταν δήμαρχος δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ, παρόλο που ήταν πρόεδρος στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου».

Σχετικά με τον βιολογικό ο κ Νάστας ανέφερε ότι έχει δοθεί εντολή στον μελετητή για να είναι αποδέκτης των λυμάτων σε βάθος θάλασσας στη θέση Κομμένο.







πηγη:http://www.fanaripress.gr/parga/antones-nastas-epi-khronia-oso-etan-demarkhos.html
Αντώνης Νάστας: Eπί 4 χρόνια όσο ήταν δήμαρχος o κ Λιόλιο δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου παρόλο που ήταν πρόεδρος Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2016 Rating: 5 O Δήμαρχος Πάργας Αν. Νάστας στον Prisma 91,6 για τις οφειλές στον ΦΟΔΣΑ και τον βιολογικό Ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας ήταν καλεσμ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: