728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μετακομίζει το Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου - Σε κοντέινερ θα στεγαστεί ο Αστυνομικός Σταθμού Πάργας ;




Μετακομίζει το Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου - Σε κοντέινερ θα στεγαστεί ο Αστυνομικός Σταθμού Πάργας ;

Σύμφωνα με την απόφαση που πήρε το δημοτικό συμβούλιο Πάργας, την δεύτερα 26 Σεπτεμβρίου 2016 παραχωρεί δωρεάν το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν η Υπηρεσία Δόμησης επί της οδού Αχέροντος 93 εντός της πόλεως του Καναλλακίου, για τη φιλοξενία του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου.

Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα μεταφερθεί σε άλλο κτίριο, επίσης μισθωμένο.

Όσο για τον Αστυνομικό σταθμό της Πάργας που προτάθηκε αρχικά, η παραχώρηση δύο κοντέινερ δίπλα από το Α’ δημοτικό σχολείο για να στεγαστεί, το θέμα αναβλήθηκε.



Μετακομίζει το Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου - Σε κοντέινερ θα στεγαστεί ο Αστυνομικός Σταθμού Πάργας ; Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2016 Rating: 5 Μετακομίζει το Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου - Σε κοντέινερ θα στεγαστεί ο Αστυνομικός Σταθμού Πάργας ; Σύμφωνα με την απόφαση που π...

[news][carousel1]

2 σχόλια:

  1. Δεν εχει ο δημος 450 ευρω το μηνα να πληρωσει το ενοικιο τοσαειναι Τοσα πληρωνουμε με την Δεη τα καταστηματα 3.55 ευρω το τετραγωνικο και τα σπιτια 1.90 ευρω για σκεφτητε τι ταλεπωρια θα εχουμε για ενα χαρτι και ποσους τουριστες εξειπηρετει ολο το καλοκαιρικαι ποσα αλλα θασ χασουμε στο μελλον αν κλειση παει δεν ανοιγη ευκολα αν ειναι μικρο γινετασι μεγσλο να το σκευτουμε ολοι μας τοσα χασαμε μεχρι τωρα ενας Δημος ιστορικος σαν τον δικο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΧΑΗΛ Ε. ΜΠΑΚΟΥΛΗΣ7 Οκτωβρίου 2016 στις 1:05 π.μ.

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Τ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε ΠΑΡΓΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΤ ΠΑΡΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΣ ΠΑΡΓΑΣ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΣΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ :
    Η ΔΕ ΠΑΡΓΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ .
    ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΥΠΡΕΠΕΙΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΚΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ.
    ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΤΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ Α.Τ ΠΑΡΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Λ.Σ ΠΑΡΓΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΒΑΔΑ ΕΦ’ΟΣΟΝ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΒΑΔΑ ΗΤΟΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΡΟΔΗΣ ΒΟΥΡΕΚΑ (Α ΟΡΟΦΟΣ) ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΤΙΡΙΑ ΠΡΟΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε ΠΑΡΓΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ ΕΥΠΡΕΠΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΠΟΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΖΗΤΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ :

    1 ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Ο Λ.Σ ΠΑΡΓΑ (ΜΠΑΡΑΓΚΑ)
    2 ΨΗΦΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΣΟΥ 50.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ .
    ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Δ.Ε ΠΑΡΓΑΣ
    ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΞΟΜΕΙΩΘΕΙ.
    3 ΨΗΦΙΣΗ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ .
    4 Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2017 ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ 2017.

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ


    ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Δ.Ε ΠΑΡΓΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή