728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σουηδοί ποδηλάτες σε ταξίδι εξοικείωσης στην Ήπειρο



Σε πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Ηπείρου για την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, υποδεχόμενος Σουηδούς παράγοντες - ποδηλάτες που πραγματοποιούν ταξίδι εξοικείωσης στην Ήπειρο.

Τα μέλη της Σουηδικής αποστολής, όπως δήλωσαν, έχουν εντυπωσιαστεί από το φυσικό περιβάλλον της Ηπείρου και επεσήμαναν ότι υπάρχουν δυνατότητες ανάπτυξης του ποδηλατικού τουρισμού πολύ περισσότερες απ' ότι σε άλλες χώρες, δίνοντας έμφαση κυρίως σε ορεινές περιοχές και αντίστοιχες ορεινές διαδρομές.

Ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι η Περιφέρεια επενδύει στον ποδηλατικό τουρισμό, βελτιώνει υποδομές και διαδρομές σε όλη την Ήπειρο και ζήτησε να του καταθέσουν προτάσεις από τις εμπειρίες που θα αποκομίσουν από την επίσκεψή τους, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις. Με δεδομένες τις άριστες εντυπώσεις που εκφράστηκαν στη συνάντηση, ζήτησε από τους Σουηδούς επισκέπτες να γίνουν "πρεσβευτές" της Ηπείρου στη χώρα τους.

Επίσης, ευχαρίστησε το Σουηδικό Τουριστικό γραφείο Θεματικού Τουρισμού Trawell και το ξενοδοχείο Epirus Palace, για την πρωτοβουλία οργάνωσης της επίσκεψης - εξοικείωσης, η οποία όπως ανέφερε, είναι ένα παράδειγμα ενεργούς δραστηριοποίησης των ιδιωτικών φορέων που σχετίζονται με τον τουρισμό για την προβολή της Ηπείρου.


Σουηδοί ποδηλάτες σε ταξίδι εξοικείωσης στην Ήπειρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 07, 2016 Rating: 5 Σε πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Ηπείρου για την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, υποδε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: