728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Νατάσα Παζαΐτη σε διαγωνισμό φωτογραφίας κατά του καρκίνου του μαστού

Στόχος η συγκέντρωση των περισσότερων «likes»








Σε διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό, στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, συμμετέχει η Νατάσα Παζαΐτη, γενική χειρουργός-ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού. Η κ. Παζαΐτη λαμβάνει μέρος για δεύτερη φορά στην εκστρατεία Pink Glove ως η μόνη ελληνική συμμετοχή.

Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes θα κερδίσει στο διαγωνισμό Pink Glove Photo Competition και θα γίνει εξώφυλλο στη σελίδα στο Facebook, ενώ θα δημοσιευθεί και σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σε όλον τον κόσμο.

«Με τη μία και μοναδική ψήφο σου στη φωτογραφία helping hand στείλε την ελληνική πρόταση παντού "Helping hand": Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Pink Glove είναι μία διεθνής οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σύμβολό της είναι το ροζ χειρουργικό γάντι και μέλη της οι εξειδικευμένοι στη νόσο γιατροί και νοσηλευτές.

Πέρυσι, ως μέσο για την προώθηση του μηνύματος επιστρατεύτηκε ο χορός (pink glove dance). Φέτος τη σκυτάλη παίρνει η φωτογραφία.








Η Νατάσα Παζαΐτη σε διαγωνισμό φωτογραφίας κατά του καρκίνου του μαστού Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Οκτωβρίου 05, 2016 Rating: 5 Στόχος η συγκέντρωση των περισσότερων «likes» Σε διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό, στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, ...

[][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: