ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Επιτέλους μπαίνει μια τάξη στο Καναλάκι !! Οι αστυνομικοί του Τμήματος Καναλακίου έκοψαν κλήσεις και πήραν πινακίδες από την παράνομη στάθμευση.Επιτέλους μπαίνει μια τάξη στο Καναλάκι !! Οι αστυνομικοί του Τμήματος Καναλακίου έκοψαν κλήσεις και πήραν πινακίδες από την παράνομη στάθμευση.

Ξεκίνησαν σήμερα συστηματικά οι έλεγχοι της αστυνομίας του Καναλακίου, για την τήρηση των κανονισμών λειτουργίας κυρίως σε ότι αφορά την παράνομη κυκλοφορία δίκυκλων και την στάθμευση οχημάτων.


Οι αστυνομικοί του Τμήματος Καναλακίου διενήργησαν ελέγχους στην πόλη σε θέματα εφαρμογής ΚΟΚ, και προέβησαν στην επιβολή προστίμων, αλλά και αφαίρεση πινακίδων για την παράνομη στάση και στάθμευση οχημάτων.

Έλεγχοι για την παράνομη στάθμευση πλέον θα γίνονται σε όλους τους δρόμους του Καναλακίου, με τον καινούργιο διοικητή να επιθυμεί να μπει μία τάξη, και να αισιοδοξεί πως μέχρι το τέλος του έτους θα γίνει αντιληπτό τόσο στους μόνιμους κατοίκους, όσο και στους επαγγελματίες, πως απαγορεύεται το παράνομο παρκάρισμα.

Η αλλαγή του διοικητή του τμήματος Καναλακίου από ότι φαίνεται, φέρνει αλλαγές στην περιοχή μας.

Επιτέλους!!πηγη: http://www.fanaripress.gr/parga/epitelous-mpainei-mia-taxe-sto-kanalaki.html
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]