728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δίπλα στους μαθητές και τους πολίτες η Τροχαία



Σειρά εκπαιδευτικών δράσεων σε μαθητές δημοτικών σχολείων της Άρτας, πραγματοποιήθηκαν από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Αρταίων, αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, ενημέρωσαν τους μαθητές του 5ου, 6ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας καθώς και του Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας, αναδεικνύοντας τους την σπουδαιότητα της τήρησης των κανόνων οδικής ασφάλειας.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, οι μαθητές, μέσω της διαδραστικής συμμετοχής τους, ενημερώθηκαν για την πρακτική χρηστικότητα καθημερινών κανόνων οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής.

Επιπλέον, από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας, πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη ενημερωτική διάλεξη στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Άρτας, για θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.

Εν τω μεταξύ τo Τμήμα Τροχαίας Άρτας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, στο πλαίσιο της 4ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Άρτας, υλοποίησε δράση που είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των οδηγών και των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την καθημερινή εφαρμογή των κανόνων οδικής συμπεριφοράς και την ενημέρωση σε θέματα οδικής ασφάλειας, από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 03 Οκτωβρίου, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Αρταίων, λειτούργησε Περίπτερο Τροχαίας, το οποίο επισκέφτηκε πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και τοπικών αρχών της Άρτας καθώς και μαθητές σχολείων.

Στο Περίπτερο της Τροχαίας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής μέσω οπτικοακουστικού υλικού, ενώ επίσης διανεμήθηκαν φυλλάδια και σχετικό έντυπο υλικό.



Δίπλα στους μαθητές και τους πολίτες η Τροχαία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2016 Rating: 5 Σειρά εκπαιδευτικών δράσεων σε μαθητές δημοτικών σχολείων της Άρτας, πραγματοποιήθηκαν από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας, κατά το τελευταίο χρο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: