728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στράτος Ιωάννου: “Μαζεύοντας 80 χιλ. ξεκλειδώνουμε 2,5 εκ. και ξεκινάει η αναστήλωση του Αρχ. Θεάτρου της Κασσωπης” – “Θέλουμε λίγα από πολλούς”



Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικτυακή μικροχρηματοδότηση για την Αρχαία Κασσώπη η οποία ξεκίνησε στις 14 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως το τέλος του έτους.
Η μικροχρηματοδότηση υλοποιείται μέσω ειδικής πλατφόρμας της Εθνικής Τράπεζας με στόχο το ποσό να φτάσει τις 80 χιλιάδες.

Το Διάζωμα είναι σωματείο που ιδρύθηκε το 2008, με σκοπό την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων και την εξεύρεση πόρων για την ένταξή τους στην καθημερινότητα των πολιτών. Στα αρχαία θέατρα της Ηπείρου γίνεται πραγματικότητα η πρώτη πολιτιστική διαδρομή του Διαζώματος. Το θέατρο της Κασσώπης είναι ένας από τους σταθμούς αυτής της διαδρομής.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ Στράτος Ιωάννου τόνισε ότι με τις 80.000 που είναι απαραίτητες για να γίνουν οι μελέτες, θα ξεκλειδώσουν τα χρήματα (περίπου 2,5 εκ) από το ΕΣΠΑ που είναι δεσμευμένα για να προχωρήσει το πρόγραμμα για την Κασσώπη.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 20:00 μ.μ. στο Dioni Boutique Hotel που γίνεται για «τη δική μας Κασσώπη», στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλουμε για την τόνωση της εικόνας του τόπου μας μέσω του πολιτισμού
Η δράση «Αρχαίο Θέατρο Κασσώπης» θα διαρκέσει από 14.9.2016 έως 31.12.2016, με ποσό στόχο € 80.000.

Ακούστε τον αντιπεριφερειάρχη κ Στράτο Ιωάννου:




πηγη: http://www.prevezatoday.gr/stratos-ioannou-mazevontas-80-chil-xeklidonoume-25-ek-ke-xekinai-i-anastilosi-tou-arch-theatrou-tis-kassopis-theloume-liga-apo-pollous/
Στράτος Ιωάννου: “Μαζεύοντας 80 χιλ. ξεκλειδώνουμε 2,5 εκ. και ξεκινάει η αναστήλωση του Αρχ. Θεάτρου της Κασσωπης” – “Θέλουμε λίγα από πολλούς” Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2016 Rating: 5 Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικτυακή μικροχρηματοδότηση για την Αρχαία Κασσώπη η οποία ξεκίνησε στις 14 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: