728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην 3η συνάντηση των Αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού ο Στράτος Ιωάννου



Στην 3η συνάντηση των Αντιπεριφερειαρχών και Εντεταλμένων Συμβούλων Τουρισμού των Περιφερειών της χώρας, που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου, παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, υπεύθυνος για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Στράτος Ιωάννου.

Όπως τόνισε στο atpreveza.gr ο κ. Ιωάννου, στη συνάντηση αναδείχθηκε η ανάγκη για την πιο άμεση συνεργασία του αρμόδιου υπουργείου με την τοπική αυτοδιοίκηση, προκειμένου να χαραχθεί μια κοινή πολιτική για το προϊόν του τουρισμού. Ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως βγήκαν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα από την 3η συνάντηση και πρόσθεσε πως μέσα στο επόμενο δίμηνο αναμένεται να γίνει ανάλογη συνάντηση με την αναπληρωτή Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, όπου θα τεθεί το θέμα της πιο στενής συνεργασίας με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην συνάντηση συμμετείχε και η αντιπρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και διευθύντρια του πολιτικού γραφείου της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουράς, κα. Αγγελική Χονδροματίδου, η οποία σε δηλώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ υπογράμμισε πως μέσα από τη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση η Ελλάδα πέρα από το «sea and sun» (ήλιος και θάλασσα) μπορεί να γίνει προορισμός για 365 ημέρες και να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η κάθε περιφέρεια στοχευμένα σε κάθε αγορά στο εξωτερικό.

«Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με την κάθε περιφέρεια, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η καθεμία, με ολοκληρωμένο σχεδιασμό. Αυτή η συνάντηση είναι πάρα πολύ σημαντική και μέσα στο επόμενο δίμηνο η Υπουργός Τουρισμού με όλη την ομάδα της, την ειδική υπηρεσία για το ΕΣΠΑ, το Υπουργείο Ανάπτυξης θα σχεδιάσουμε όλη την προσπάθεια που είναι να γίνει το 2017 την οποία θα τη βιώσουμε σε όλη την Ελλάδα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κα Χονδροματίδου επισήμανε ότι τα αποτελέσματα της 3ης συνάντησης θα αποτελέσουν για το Υπουργείο το βασικό πλαίσιο στο οποίο θα στηριχθεί η ακόμη μεγαλύτερη συνεργασία και οι συνέργειες μεταξύ υπουργείου και Περιφερειών, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο προϊστάμενος της ειδικής υπηρεσίας τουρισμού εξειδικευμένες σε θέματα ΕΣΠΑ κ. Δ. Μπλούκος και η γενική διευθύντρια έρευνας, αγοράς και διαφήμισης του ΕΟΤ κα Π. Νομπιλάκη.

Να σημειώσουμε πως αποφασίστηκε η 4η συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών και εντεταλμένων Περιφερειακών Συμβούλων Τουρισμού να πραγματοποιηθεί στην Ήπειρο.

πηγή φωτό: argolika.gr και vdmedia web tv






πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/20825-tourismos.html
Στην 3η συνάντηση των Αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού ο Στράτος Ιωάννου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2016 Rating: 5 Στην 3η συνάντηση των Αντιπεριφερειαρχών και Εντεταλμένων Συμβούλων Τουρισμού των Περιφερειών της χώρας, που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: