728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το αθλητικό κέντρο SPORTLAND-PARGA είναι μια σχολή ποδοσφαίρου, επισήμως αναγνωρισμένης από τους κρατικούς φορείς και φέρει την επωνυμία ¨Σχολή Ποδοσφαίρου ¨ Π.Σ. Ένωση Πάργας¨.



Το Αθλητικό Κέντρο Sportland–Parga ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2007 και βρίσκεται χωροθετημένο σε μιά περοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, 3 χλμ ΒΔ της πόλης της Πάργας, σε ένα λόφο με υψόμετρο 180 μέτρων από την θάλασσα, μέσα στον κατάφυτο ελαιώνα της Ανθούσας. Τα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας, το Παιδικό και το Προπαιδικό αγωνίζονται στα αντίστοιχα τοπικά πρωταθλήματα με τα χρώματα του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Ένωση Πάργας. Αξίζει να σημειωθεί πως η ακαδημία ανήκει στο δίκτυο της Novus academies Network.


Ένωση Ακαδημίες


Μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής εκπαίδευσής τους οι μαθητές της σχολής μας έχουν την δυνατότητα, να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα της Ένωσης Πάργας.

Ηλικιακά τμήματα

Στην σχολή ποδοσφαίρου λειτουργούν πέντε ηλικιακά τμήματα: 


Babini


Projunior


Junior


Προπαίδες


Παίδες


2axeron-enosi 1h ag. 2014-2015


Το πρόγραμμα των προπονήσεων προσαρμόζεται στις εποχές του χρόνου με τρόπο ώστε οι μαθητές της σχολής μας να μη ταλαιπωρούνται από τις καιρικές συνθήκες και να απολαμβάνουν την προπόνησή τους με ευχαρίστηση, ενώ η χρονική τους διάρκεια ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα και τις οδηγίες της U.E.F.A. για το παιδικό ποδόσφαιρο.

Στόχος της Ακαδημίας και η φιλοσοφία της

Σκοπός της ακαδημίας είναι μέσα από ένα ευχάριστο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, τα παιδιά να έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τα μυστικά του και να αθληθούν διασκεδάζοντας, εκμεταλλευόμενοι δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Παράλληλα όλα τα παιδιά μέσα από ένα ενιαίο προπονητικό πλάνο προσαρμοσμένο στις βιολογικές και ψυχοκινητικές απαιτήσεις κάθε ηλικιακού τμήματος, προπονούνται έχοντας συγκεκριμένους προπονητικούς στόχους, που καθορίζονται χρονικά στο πλαίσιο του ημερήσιου, του εβδομαδιαίου, και μηνιαίου προπονητικού κύκλου.

Η εκπαίδευση των μαθητών της σχολής στηρίζεται στο τρίπτυχο διασκέδαση-εκπαίδευση-διασκέδαση, γιατί για τα παιδιά το ποδόσφαιρο είναι πρώτα από όλα ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο επιδιώκουν να διασκεδάσουν να χαρούν και να νοιώσουν ευχάριστα.


Ένωση Πάργας


Τεχνικό τιμ- Επιστημονικοί Συνεργάτες


Head Coach

Πασχοδήμας Γεώργιος, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θες/νίκης, προπονητής ποδοσφαίρου UEFA B΄, Med Ε.Α.Π. ¨Σπουδές στην Εκπαίδευση¨. Δωδεκαετή εμπειρία ως προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου και εικοσαετή σε ομάδες του περιφερειακού και του τοπικού πρωταθλήματος.

Γνώστης της Αγγλικής, Σερβοκροατικής, και σε μέτριο επίπεδο της Αλβανικής γλώσσας. Πιστοποιημένος από το Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο πρόγραμμα εκπαίδευσης με τίτλο ¨Ειδικός management Αθλητικών Δραστηριοτήτων ¨.


Κάθε χρόνο αξιολογούνται και προσλαμβάνονται συνεργάτες προπονητές με έμφαση στις γνώσεις, την εμπειρία και την παιδαγωγική τους κατάρτιση.


Ένωση Πάργας ακαδημίες


Στοιχεία Επικοινωνίας

Αθλητικό κέντρο Sportland-Parga

Σχολή ποδοσφαίρου Π.Σ. Ένωση Πάργας

Περιοχή Παπαδάκι-Κοπρέζα, Ανθούσα Πάργας Τ.Κ. 48060.

Ιστοσελίδα: www.sportland–parga.gr

Τηλ. επικοινωνίας: 6945105432

e-mail: g.paschodimas@yahoo.gr



πηγη: http://www.sportland-parga.gr/
Το αθλητικό κέντρο SPORTLAND-PARGA είναι μια σχολή ποδοσφαίρου, επισήμως αναγνωρισμένης από τους κρατικούς φορείς και φέρει την επωνυμία ¨Σχολή Ποδοσφαίρου ¨ Π.Σ. Ένωση Πάργας¨. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 05, 2016 Rating: 5 Το Αθλητικό Κέντρο Sportland–Parga ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2007 και βρίσκεται χωροθετημένο σε μιά περοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, 3 χ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: