728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Θανάσης Λιόλιος στον Prisma: Δεν πρέπει να είναι δήμαρχος ο κ. Αντώνης Νάστα διότι παραπέμπεται για κακούργημα - Ο κ. Ναστας το έκρυβε από την περιφέρεια!!



Θανάσης Λιόλιος στον Prisma: Δεν πρέπει να είναι δήμαρχος ο κ. Αντώνης Νάστα διότι παραπέμπεται για κακούργημα - Ο κ. Ναστας το έκρυβε από την περιφέρεια!!

Ο τέως δήμαρχος Πάργας κ Θανάσης Λιόλιος μιλώντας σήμερα το πρωί στον Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 91,6 ανέφερε ότι θα γίνει τακτική δικάσιμος στις 18.10.2016 με κατηγορούμενο και το δήμαρχο Πάργας κ Νάστα για τα θέματα διαχείρισης της περιουσίας του δήμου μετά από το βούλευμα του συμβουλίου εφετών Ιωαννίνων.

Όπως κατήγγειλε ο κ Λιόλιος με την έκδοση του βουλεύματος και μέχρι τη δίκη θα έπρεπε να εκπέσει ο δήμαρχος του αξιώματός του προκειμένου η δικαιοσύνη και τα όργανα του δήμου να πάρουν αποφάσεις που θα υπερασπιστούν τα συμφέροντα του δήμου.

Την απόφαση καταγγέλλει ο κ Λιόλιος ότι έπρεπε να την λάβει η αποκεντρωμένη διοίκηση από 24 Νοεμβρίου 2015.

Ακούστε την καταγγελία Λιόλιου:
πηγη:http://www.fanaripress.gr/parga/thanases-liolios-ston-prisma-den-prepei.html
Θανάσης Λιόλιος στον Prisma: Δεν πρέπει να είναι δήμαρχος ο κ. Αντώνης Νάστα διότι παραπέμπεται για κακούργημα - Ο κ. Ναστας το έκρυβε από την περιφέρεια!! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14, 2016 Rating: 5 Θανάσης Λιόλιος στον Prisma: Δεν πρέπει να είναι δήμαρχος ο κ. Αντώνης Νάστα διότι παραπέμπεται για κακούργημα - Ο κ. Ναστας το έκρυβε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: