728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ένταλμα σύλληψης για υπάλληλο του αεροδρομίου Ιωαννίνων… Έχει βάθος η υπόθεση με τα διαβατήρια!!



Μπορεί η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων να μην προχώρησε σε περισσότερες συλλήψεις, πλην του αρχιφύλακα, φαίνεται όμως ότι η υπόθεση με την σφράγιση διαβατηρίων –ίσως και πλαστών- έχει αρκετό βάθος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Epiruspost από την Ανακρίτρια Ιωαννίνων εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για υπάλληλο του αεροδρομίου ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ο 44χρονος υπάλληλος ήταν αυτός που είχε δώσει το διαβατήριο αλλοδαπής στον αστυνομικό προκειμένου να το σφραγίσει, απουσία της, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές αστυνομικός και υπάλληλος αεροδρομίου συνδέονται με συγγενική σχέση.

Πέραν του συγκεκριμένου στην ίδια υπόθεση φαίνεται ότι έχουν εμπλοκή ένας υπάλληλος του τελωνείου αλλά κι ένας Αλβανός, τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται στη διάθεση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, η οποία είχε ξεκινήσει την συγκεκριμένη έρευνα. Είναι άγνωστος βέβαια ο λόγος για τον οποίο δεν προχώρησε σε περισσότερες συλλήψεις η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων παρά περιορίστηκε στη σύλληψη του αρχιφύλακα.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/39935-2016-08-31-21-25-42.html
Ένταλμα σύλληψης για υπάλληλο του αεροδρομίου Ιωαννίνων… Έχει βάθος η υπόθεση με τα διαβατήρια!! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 01, 2016 Rating: 5 Μπορεί η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων να μην προχώρησε σε περισσότερες συλλήψεις, πλην του αρχιφύλακα, φαίνεται όμως ότι η υπόθεση με τη...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: