728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αναβρασμός στη Διεύθυνση…



Σε σύγκρουση οδηγούνται οι συνδικαλιστές της αστυνομίας στο Νομό Ιωαννίνων με την τοπική Διεύθυνση. Αυτό τουλάχιστον διαφαίνεται από την ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων με αφορμή τις αλλαγές που επιχειρούνται στο ωράριο εργασίας.

Όπως αναφέρει η Ένωση, αρκετές περιφερειακές υπηρεσίες, Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης αποδυναμώθηκαν με ευθύνη της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Κι ενώ οι απομακρυσμένες υπηρεσίες αποδυναμώθηκαν άλλες –προφανώς στο κέντρο- ενισχύθηκαν και μάλιστα με το παραπάνω.

Αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται προβλήματα και οι υπηρεσίες πλέον να μην «βγαίνουν». Έτσι η διοίκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, η οποία δημιούργησε το πρόβλημα, επιχειρεί να το λύσει αλλά και πάλι με λανθασμένο τρόπο... Επιφέροντας αλλαγές στο ωράριο εκείνων που διανύουν αποστάσεις ακόμη και εκατό χιλιομέτρων για να φτάσουν στον τόπο που υπηρετούν.

Αντί λοιπόν να σεβαστεί τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπηρεσίας και να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίες επιλέγει, όπως αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών, να δώσει την χαριστική βολή" στον πραγματικό «εχθρό», το χαμηλόβαθμο αστυνομικό προσωπικό.

Η Ένωση προχωρά σε ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, την Πέμπτη στις επτά το απόγευμα καλώντας σε αυτή όλους τους αστυνομικούς των απομακρυσμένων υπηρεσιών που επηρεάζονται άμεσα από τις αλλαγές που δρομολογούνται.

Η κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τεταμένη, καθώς επιχειρούνται ανατροπές μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον και καλό θα είναι να υπάρξουν και μάλιστα άμεσα, πυροσβεστικές κινήσεις!



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/paraskinio/40297-2016-09-21-17-54-22.html
Αναβρασμός στη Διεύθυνση… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2016 Rating: 5 Σε σύγκρουση οδηγούνται οι συνδικαλιστές της αστυνομίας στο Νομό Ιωαννίνων με την τοπική Διεύθυνση. Αυτό τουλάχιστον διαφαίνεται από την ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: