728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ντούσκος, Μπερής, Γραμμενιάτης και Παλαιοπάνος στο Παγκόσμιο!



Από τέσσερις επίλεκτους αθλητές νεαρής ηλικίας εκπροσωπούνται ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων και η Γιαννιώτικη Κωπηλασία στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών μη Ολυμπιακών αγωνισμάτων, Ανδρών - Γυναικών κάτω των 23 ετών και Εφήβων – Νεανίδων, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ρότερντάμ της Ολλανδίας από αύριο και έως τις 28 Αυγούστου.

Οι προσδοκίες για κατάκτηση μεταλλίων στα αγωνίσματα που συμμετέχουν τα Γιαννιωτόπουλα είναι υψηλές!

Πιο αναλυτικά, στο Πρωτάθλημα που είναι το μεγαλύτερο των τελευταίο ετών από άποψη συμμετοχών, θα αγωνιστεί στοχεύοντας στο βάθρο, στην κατηγορία των αθλητών κάτω των 23 ετών, ο έκτος Ολυμπιονίκης του Ρίο Στέφανος Ντούσκος παρέα με τον Γ. Πέτρου, οι οποίοι θα τρέξουν με τη Δίκωπο άνευ ελαφρών βαρών και ο Άγγελος Μπερής στο Τετραπλό Σκιφ ελ. Βαρών με τους Αθανασιάδη - Τσαλικίδη – Μαρόκο.

Στην κατηγορία Εφήβων ο Άρης Γραμμενιάτης θα αγωνιστεί στο διπλό Σκιφ με τον Ψαρρό, ενώ ο Θανάσης Παλαιοπάνος θα τρέξει με την Τετράκωπο άνευ παρέα με τους Κουκούτη – Γιαννατζή – Στάμο.

Η Ελλάδα θα λάβει μέρος στους αγώνες με 15 πληρώματα και συνολικά 36 αθλητές κι αθλήτριες. Στην αποστολή συμμετέχει και ο Γιαννιώτης ομοσπονδιακός τεχνικός Τόλης Παλαιοπάνος.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/diafora/sports/39747-2016-08-19-14-25-20.html
Ντούσκος, Μπερής, Γραμμενιάτης και Παλαιοπάνος στο Παγκόσμιο! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 19, 2016 Rating: 5 Από τέσσερις επίλεκτους αθλητές νεαρής ηλικίας εκπροσωπούνται ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων και η Γιαννιώτικη Κωπηλασία στο φετινό Παγκόσμι...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: