728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η «ενημερωτική» καλημέρα του Σαββατοκύριακου από την Ηπειρώτισσα Μάγδα Τσέγκου


Η Μάγδα Τσέγκου στο τιμόνι της ενημέρωσης το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ

Η Μάγδα Τσέγκου, αυτό το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά στα «βαθιά νερά», καθώς το κανάλι του ΣΚΑΙ της εμπιστεύτηκε για το καλοκαίρι την πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η δημοσιογράφος, κάθε Σαββατοκύριακο στις 7, την ώρα δηλαδή του Γιώργου Αυτιά, λέει την πρώτη ενημερωτική καλημέρα στους τηλεθεατές και τους κρατάει συντροφιά έως τις 10. Μάλιστα, οι ιθύνοντες του καναλιού είναι αρκετά ικανοποιημένοι από την επιλογή τους, καθώς η εκπομπή «χτυπάει» υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΑΛΤΕΡ και του ΣΚΑΙ, η Μάγδα Τσέγκου, δείχνει να τα καταφέρνει μια χαρά.

Ήδη από τις πρώτες κιόλας εκπομπές η δημοσιογράφος ξεχώρισε μέσα από τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών. Με τον τρόπο που χειρίζεται τους καλεσμένους της έδειξε ότι μπορεί να «μαλακώσει» ακόμη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που ως γνωστόν είναι από τις πιο δύσκολες και κυρίως απρόβλεπτες καλεσμένες που μπορούν να τύχουν σε εκπομπή.



Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Η «ενημερωτική» καλημέρα του Σαββατοκύριακου από την Ηπειρώτισσα Μάγδα Τσέγκου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 19, 2016 Rating: 5 Η Μάγδα Τσέγκου στο τιμόνι της ενημέρωσης το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ Η Μάγδα Τσέγκου, αυτό το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά στα «βαθιά νε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: