728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κι άλλος… «Νικολάκης» στην καρδιά της Πρέβεζας




Σίγουρα θα έχουν κάποια φωλιά εκεί κοντά. Δεν δικαιολογείται αλλιώς η δεύτερη εμφάνιση φιδιού στην καρδιά της πόλης. Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα μετά το μεσημέρι, στην πιάτσα ταξί απέναντι από τα παλιά ΚΤΕΛ και σύμφωνα με μαρτυρίες είναι το δεύτερο μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Η πρώτη εμφάνιση φιδιού είχε γίνει λίγα μέτρα από το σημείο που εντοπίστηκε σήμερα το φίδι. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και το φίδι απομακρύνθηκε. Σχόλια στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για οχιά, η οποία φαίνεται να ήταν πολύ τρομαγμένη μιας και είχε κουλουριαστεί για αρκετή ώρα και… περίμενε. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές..


πηγη: http://www.pamepreveza.gr/AllArticles/tabid/142/articleId/131646/Default.aspx
Σίγουρα θα έχουν κάποια φωλιά εκεί κοντά.
Δεν δικαιολογείται αλλιώς η δεύτερη εμφάνιση φιδιού στην καρδιά της πόλης.
Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα μετά το μεσημέρι, στην πιάτσα ταξί απέναντι από τα παλιά ΚΤΕΛ και σύμφωνα με μαρτυρίες είναι το δεύτερο μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.
Η πρώτη εμφάνιση φιδιού είχε γίνει λίγα μέτρα από το σημείο που εντοπίστηκε σήμερα το φίδι.
Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και το φίδι απομακρύνθηκε.
Σχόλια στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για οχιά, η οποία φαίνεται να ήταν πολύ τρομαγμένη μιας και είχε κουλουριαστεί για αρκετή ώρα και… περίμενε.
Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές...
- See more at: http://www.pamepreveza.gr/AllArticles/tabid/142/articleId/131646/Default.aspx#sthash.nbMDqhFM.dpuf
Κι άλλος… «Νικολάκης» στην καρδιά της Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2016 Rating: 5 Σίγουρα θα έχουν κάποια φωλιά εκεί κοντά. Δεν δικαιολογείται αλλιώς η δεύτερη εμφάνιση φιδιού στην καρδιά της πόλης. Το περιστατικό ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: