728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συγκλονιστικός ο Γιαννιώτης, πήρε το ασημένιο μετάλλιο στη μαραθώνια κολύμβηση



Συγκλονιστικός ο Σπύρος Γιαννιώτης, τερμάτισε μαζί με τον Ολλανδό Βίτμαν, στα 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Είναι η σημαντικότερη επιτυχία στην έτσι κι αλλιώς σπουδαία καριέρα ενός πραγματικά τεράστιου αθλητή. Το Ολυμπιακό μετάλλιο ήταν το μοναδικό που έλειπε από τη συλλογή του.

Μία συγκλονιστική εμφάνιση από τον 36χρονο Ελληνα πρωταθλητή ο οποίος πέτυχε τον μεγαλύτερο άθλο στην τελευταία κούρσα της καριέρας του.

Ο Γιαννιώτης τερμάτισε έχοντας ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Ολλανδό Φέρι Γουίρτμαν (1.52.59.8) που κατέκτησε το χρυσό! Και όλα αυτά ενώ βρισκόταν μέχρι και στην 14η θέση λίγο πριν το τέλος.

Ο Ολλανδός άπλωσε το χέρι του και ακούμπησε πρώτος την πινακίδα του τερματισμού, ωστόσο, ο Γιαννιώτης απέδειξε ότι ακόμα και στα 36 του χρόνια, στους τελευταίους αγώνες της καριέρας του, είναι αυτός που «κρίνει» τους μεγάλους αγώνες.

Το photo finish του αγώνα... παίδεψε τους διοργανωτές, που για περισσότερα από 15 λεπτά δεν είχαν καταλήξει ποιος είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γάλλος Μαρκ-Αντουάν Ολιβιέ. 



πηγη: http://www.tanea.gr/news/sports/article/5382250/xryso-metallio-o-gianniwths-sth-marathwnia-kolymbhsh/
Συγκλονιστικός ο Γιαννιώτης, πήρε το ασημένιο μετάλλιο στη μαραθώνια κολύμβηση Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Αυγούστου 17, 2016 Rating: 5 Συγκλονιστικός ο Σπύρος Γιαννιώτης, τερμάτισε μαζί με τον Ολλανδό Βίτμαν, στα 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: