728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρεμιέρα στο Ρίο για την ελληνική κωπηλασία… Τρεις Γιαννιώτες με κουπιά για μετάλλιο!



Με τις ευχές όλων μας, η ελληνική κωπηλασία, είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου, με στόχο κι αυτή την φορά την μεγάλη διάκριση.

Τρία δικά μας παιδιά, παιδιά των Ιωαννίνων, δίνουν το παρόν στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του κόσμου. Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας, που μας έκαναν περήφανους πριν τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο, είναι έτοιμοι για το καλύτερο, έχοντας βέβαια πολύ δύσκολους αντιπάλους.

Το βάφτισμα του πυρός σε ολυμπιακούς αγώνες παίρνει ο Στέφανος Ντούσκος. Μόλις 19 χρονών, είναι ο «μικρός» της ελληνικής κωπηλατικής αποστολής, έτοιμος όμως να ζήσει κι αυτός το ολυμπιακό όνειρο!

Πρώτο στη λίμνη Rodrigo de Freitas στην καρδιά του Ρίο θα αγωνιστεί το διπλό σκιφ των γυναικών με τις Κατερίνα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμανάκη. Οι ασημένιες παγκόσμιες πρωταθλήτριες του 2015 θα αγωνιστούν στην τρίτη προκριματική σειρά με αντιπάλους τα πληρώματα από Τσεχία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Στόχος τους η κατάκτηση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων που οδηγούν απευθείας στον ημιτελικό. Μόνο η βάρκα που θα πάρει την 4η θέση θα πάει στον επαναληπτικό προκειμένου να έχει μια δεύτερη ευκαιρία. Ο προκριματικός της ελληνικής βάρκας θα ξεκινήσει στις ακριβώς στις 17:20 ώρα Ελλάδας (11:20 τοπική).

Λίγο αργότερα στις 18:10 ώρα Ελλάδας θα αγωνιστεί η τετράκωπος άνευ ελ βαρών των ανδρών στον αντίστοιχο προκριματικό. Οι Σπύρος Γιάνναρος-Παναγιώτης Μαγδανής-Στέφανος Ντούσκος- Γιάννης Πέτρου θα αντιμετωπίσουν τις Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία και Δανία με στόχο την πρώτη τριάδα προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκριση απευθείας στα ημιτελικά. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αγωνιστούν στον επαναληπτικό.

Η τετράκωπος η βαριά θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της την Κυριακή με την κούρσα της να είναι προγραμματισμένη στις 18:20 (ώρα Ελλάδας).

Πλήρωμα οι δύο δικοί μας, Ολυμπιονίκες του Λονδίνου Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας, μαζί με τους Γιάννη Χρήστου και Διονύση Αγγελόπουλο. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του σαββατοκύριακου θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3 ενώ από τη Δευτέρα οι αγωνες θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ2.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/diafora/sports/39565-2016-08-05-18-14-40.html
Πρεμιέρα στο Ρίο για την ελληνική κωπηλασία… Τρεις Γιαννιώτες με κουπιά για μετάλλιο! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Αυγούστου 06, 2016 Rating: 5 Με τις ευχές όλων μας, η ελληνική κωπηλασία, είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου, με στόχο κι αυτή την φορά ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: