728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σαρώνει ο 6χρονος Ίωνας που τραγουδά το «Παραμυθιάζομαι» του Π. Παντελίδη – Αφιερωμένο στους γονείς του




Είχε δίκιο, τελικά, ο αδελφός του Π. Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, όταν δήλωσε ότι ο αδερφός του θα «μεγαλώσει» πολλές γενιές με τα τραγούδια του! Ο μόλις, 6 ετών Ίωνας, εκτός από τους γονείς του που τον θαυμάζουνε, τελικά έχει κερδίσει και χιλιάδες φανς από την ώρα που ο πατέρας του, Βασίλης, μας επέτρεψε να δημοσιεύσουμε το βίντεο του στο magdasnews.gr. Ο Παντελίδης είναι ο αγαπημένος του τραγουδιστής και στο παρακάτω βίντεο τραγουδάει το «Παραμυθιάζομαι» και συγκινεί, όχι μόνο με την ερμηνεία του, ο αλλά με το πάθος και με τις κινήσεις του σώματός του.

Ο πιτσιρικάς με την μόλις 4 ετών αδερφή του, καθημερινά απολαμβάνουν τις διαδρομές με τους γονείς τους μέσα στο αυτοκίνητο, ακούνε μόνο ελληνική μουσική αρκετά δυνατά και πάντα τραγουδούν τους αγαπημένους τους στίχους. Ένα είναι το σίγουρο, πως ο Παντελής που σήμερα κλείνει 6 μήνες από το θάνατό του, αγαπήθηκε πολύ από μεγάλους σίγουρα, αλλά τελικά και από πολύ μικρούς όπως ο Ίωνας.
Μάγδα

ppp








pppππππηηγιγγ ηγω
πηγη: http://magdasnews.gr
Σαρώνει ο 6χρονος Ίωνας που τραγουδά το «Παραμυθιάζομαι» του Π. Παντελίδη – Αφιερωμένο στους γονείς του Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Αυγούστου 20, 2016 Rating: 5 Είχε δίκιο, τελικά, ο αδελφός του Π. Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, όταν δήλωσε ότι ο αδερφός του θα «μεγαλώσει» πολλές γενιές με τα τραγο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: