728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

2ο ΕΠΑΛ Ιωαννίνων… Έχει το δικό του ρεκόρ στις πανελλαδικές



Έναν μικρό θρίαμβο πέτυχε το 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιωαννίνων στις πανελλαδικές εξετάσεις. Το 90% των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν -11 στους 13- πέτυχαν σε ανώτατες πανεπιστημιακές σχολές.

Έτσι οι μαθητές του 2ου Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Ιωαννίνων στην Ελλάδα της κρίσης δίνουν το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα αποδεικνύοντας ότι η υπομονή , η δουλειά και η πίστη στους στόχους οδηγεί στην εκπλήρωση των ονείρων του ατόμου σε κάθε ηλικία και σε κάθε περίσταση.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που τους παρέχει η Επαγγελματική Εκπαίδευση είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να ασκήσουν κάποιο επάγγελμα και την δυνατότητα να συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις με σκοπό την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αν και αρκετοί από τους μαθητές είχαν διακόψει το σχολείο πριν αρκετά χρόνια επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τα λόγια του Arthur Clarke, Βρετανού συγγραφέα: «Πρέπει να εγκαταλείψουμε την ιδέα ότι η εκπαίδευση αφορά μόνο τους νέους.

Πώς είναι δυνατό, αφού τα μισά πράγματα που ξέρει κάποιος στα 20 του δεν είναι αλήθεια πια στα 40 του και τα μισά πράγματα που ξέρει στα 40 του δεν είχαν ανακαλυφθεί όταν ήταν 20;».

Η επιτυχία τους αποκτά διπλή αξία καθώς παρά τις δυσκολίες που απορρέουν από τις επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις τόλμησαν , δούλεψαν μεθοδικά , συνεργάστηκαν άψογα με τους καθηγητές τους και χωρίς να ξοδέψουν χρήματα σε φροντιστήρια κατάφεραν να εισαχθούν στις παρακάτω Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης:

Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Φυσικής – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Μηχανικών Επιστήμης Υλικών – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ιστορίας και Αρχαιολογίας - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Βιολογίας – ΠΑΤΡΑ
Νοσηλευτικής – ΠΑΤΡΑ
Διοίκησης Επιχειρήσεων – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Τεχνολόγων Γεωπόνων – ΑΡΤΑ
Προσχολικής Αγωγής – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Λογοθεραπείας - ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Η Διευθύντρια Μαρία Διατσίδου και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου (Εσπερινού) ΕΠΑΛ Ιωαννίνων συγχαίρουν τους μαθητές τους για τις επιτυχίες τους και τους εύχονται να είναι πάντα δημιουργικοί και να τολμούν να διεκδικούν την υλοποίηση των στόχων και των ονείρων τους τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/39911-2o-epal-ioanninon-exe-to-diko-tou-rekor-stis-panelladikes.html
2ο ΕΠΑΛ Ιωαννίνων… Έχει το δικό του ρεκόρ στις πανελλαδικές Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Αυγούστου 30, 2016 Rating: 5 Έναν μικρό θρίαμβο πέτυχε το 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιωαννίνων στις πανελλαδικές εξετάσεις. Το 90% των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν -11 στους 13-...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: