ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Συνεργασία του ΟΑΣΑ με το Εθνικό Κέντρο ΑιμοδοσίαςΟ Πρόεδρος του ΟΑΣΑ κ. Τάσος Ταστάνης συναντήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού με την Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας κ. Χάρις Ματσούκα.


Αντικείμενο της συνάντησης, στην οποία παρίστατο και υπηρεσιακοί παράγοντες του Οργανισμού, ήταν η εξέταση ανάληψης κοινών δράσεων των δύο φορέων για την προβολή και ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Όπως επισημάνθηκε κατά τη συζήτηση, η Διοίκηση του ομίλου ΟΑΣΑ, πέρα από το καθαρά μεταφορικό έργο που επιτελεί, με εντολή του εποπτεύοντος υπουργείου ΥΠΟΜΕΔΙ και προσωπικά του υπουργού κ. Χρήστου Σπίρτζη, έχει αναλάβει μια σειρά από κοινωνικές δράσεις πάνω σε ζωτικά ζητήματα που αφορούν το σύνολο των συμπολιτών μας, όπως είναι και αυτό της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Ήδη με ομόφωνη απόφασή του το Δ.Σ. του ΟΑΣΑ ενέκρινε τη δωρεάν εκτύπωση μηνύματος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας σε δύο κωδικούς κανονικών εισιτηρίων και σε έναν κωδικό μισού εισιτηρίου, που θα αρχίσουν να πωλούνται από τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ο κ. Τ. Ταστάνης επισήμανε ότι ο ΟΑΣΑ, στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του, θα εξετάσει την πιθανότητα ικανοποίησης κάποιων από τα συγκεκριμένα αιτήματα που υπέβαλε η Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, όπως:

Την προβολή μηνυμάτων για την εθελοντική αιμοδοσία σε όψεις λεωφορείων και τρόλλεϋ.
Την προβολή ίδιων μηνυμάτων από τις οθόνες του μετρό, των λεωφορείων και των τρόλλεϋ.
Την οργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας σε κεντρικό σταθμό του μετρό.
Τη μετασκευή, εφοδιασμό με κατάλληλο εξοπλισμό και δρομολόγηση ενός λεωφορείου ως κινητή μονάδα εθελοντικής αιμοδοσίας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]