728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με μια σανίδα στα κύματα της Πάργας





Το surfing στα κύματα, είναι ένας ακόμη λόγος για να ανακαλύψετε την Πάργα. Είναι αξέχαστη η εμπειρία, με μια σανίδα στα κύματα του Ιονίου και τους καλλίτερους εκπαιδευτές.
Κάτω από το Ενετικό Κάστρο, που δεσπόζει πάνω από την μικρή «νησιωτική» κωμόπολη, η θαλάσσια περιοχή είναι ιδιαίτερη, όπως μας εξηγεί ο εκπαιδευτής surf Γιώργος Παπανδρεου.

Το κύμα σκάει σε ένα σημείο , μετά ανοίγει και δίνει την ευκαιρία για ολίσθηση στην επιφάνεια της θάλασσας, όπως στην Χαβάη .Είναι ένα τολμηρό κάλεσμα για surf ,ειδικά όταν φυσάει νοτιάς.

Το μέρος είναι ιδανικό για αγώνες . Για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο, έγιναν με επιτυχία πανελλήνιοι ,για να ακολουθήσουν την επόμενη χρονιά οι Μεσογειακοί αγώνες, μία σημαντική διοργάνωση για την περιοχή. Το άθλημα είναι συναρπαστικό, πολλές φορές προκαλεί εθισμό, ενώ απαιτεί ισορροπία και ευελιξία .

Φωτογραφία: Albena Todorova

Κείμμενο: Μαίρη Τζώρα










         πηγη:http://www.praktoreio-tourism.gr/article/129/Me-mia-sanida-sta-kumata-tis-Pargas
Με μια σανίδα στα κύματα της Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2016 Rating: 5 Το surfing στα κύματα, είναι ένας ακόμη λόγος για να ανακαλύψετε την Πάργα. Είναι αξέχαστη η εμπειρία, με μια σανίδα στα κύματα του Ιονί...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: