728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πυρετώδης προετοιμασία για τη γιορτή της κωπηλασίας!



Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη διεξαγωγή στην Παμβώτιδα της β΄ Φάσης του 82ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας και ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων ως οικοδεσπότης σύλλογος έχει επιδοθεί κυριολεκτικά σε ένα αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη διοργάνωση και να κυλήσει ομαλά το διήμερο των αγώνων, στις 23 και 24 Ιουλίου.

Στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που γίνεται από τον Ν.Ο.Ι. και την Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας (ΕΚΟΦΝΣ) για την άψογη φιλοξενία των αγώνων στα Γιάννενα, στους οποίους αναμένεται να λάβουν μέρος περίπου 300 νεαροί αθλητές από 30 σωματεία όλης της χώρας, υπάρχει ένας πολύ σημαντικός υποστηρικτής και συμπαραστάτης.

Ο λόγος για το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», το οποίο, με επικεφαλής την Πρόεδρό του, Κατερίνα Παναγοπούλου, Εθνική Πρέσβυ της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στέκεται στο πλευρό του Ν.Ο.Ι. στηρίζοντας έμπρακτα τις προετοιμασίες που γίνονται από το σωματείο ενόψει των αγώνων.

Προετοιμασίες αφενός στη στεριά, με εκτενείς παρεμβάσεις στις κωπηλατικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Ναυτικού Κέντρου Ιωαννίνων, δηλαδή στον Πύργο, στις εξέδρες του κοινού και στον περιβάλλοντα χώρο κι αφετέρου στη λίμνη, με την επισκευή του υγρού στίβου Κωπηλασίας που έχει υποστεί σοβαρές ζημιές!

Η «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», λοιπόν και ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, σωματεία με μακρά ιστορία και παράδοση, που ασπάζονται τις Ολυμπιακές αξίες και υπηρετούν το γνήσιο αθλητικό ιδεώδες, ενώνουν δυνάμεις και συνδυάζουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να κερδηθεί ένα μεγάλο στοίχημα για την πόλη μας, δηλαδή οι επικείμενοι αγώνες του 82ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος να διεξαχθούν στην Παμβώτιδα με υποδειγματικό τρόπο. Η συνεργασία αυτή αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς η «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» ιδρύει παράρτημα Ηπείρου με έδρα τα Γιάννενα.

Η συμβολή του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών είναι επομένως κρίσιμη για την επιτυχία του εγχειρήματος, όπως εξάλλου ιδιαίτερης σημασίας είναι και η στήριξη που παρέχει στον Ν.Ο.Ι. ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενεργοποιήθηκε συστηματικά προκειμένου να διεξαχθεί με επιτυχία στα Γιάννενα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων.

Ο κ. Μπέγκας είχε εξάλλου πρόσφατα επίσημη συνάντηση με την κ. Παναγοπούλου στα Γιάννενα, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η στήριξη του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» στο Ναυτικό Όμιλο, για τη διεξαγωγή στην Παμβώτιδα του Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που αποτελεί ένα απ’ τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού για τα Γιάννενα και την ευρύτερη περιοχή.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/ipiros/ioannina/39068-2016-07-07-06-33-35.html
Πυρετώδης προετοιμασία για τη γιορτή της κωπηλασίας! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουλίου 07, 2016 Rating: 5 Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη διεξαγωγή στην Παμβώτιδα της β΄ Φάσης του 82ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας και ο Ναυτικός Όμι...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: