ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Αναδεικνύεται η σημασία του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας ΆρταςΜε επιτυχία έγινε χθες στην αίθουσα «Διώνη» του Δήμου Αρταίων η τελετή αποφοίτησης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Άρτας. Παρέστησαν και τιμήθηκαν οι απόφοιτοι της Β’ τάξης στους οποίους απονεμήθηκε ο τίτλος σπουδών, καθώς και οι προβιβασθέντες από την πρώτη στη δεύτερη τάξη. Στην εκδήλωση συνδιοργανωτής ήταν ο Δήμος Αρταίων με το Δήμο Ζηρού, όπου λειτουργεί τμήμα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί παρά τις δυσκολίες είστε συνειδητοποιημένοι και ήρθατε στο Σχολείο για να ολοκληρώσετε τη φοίτηση. Η πόρτα μας είναι ανοιχτή σε ό, τι μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι» είπε προς τους μαθητές του Σχολείου ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο κομβικό ρόλο του Σχολείου, το οποίο ο Δήμος Αρταίων, όπως ανέφερε, στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει στο μέλλον.

Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χάρης Παπάζογλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Βαρέλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χριστόφορος Σιαφάκας.


πηγη: http://www.prevezatoday.gr/anadikniete-i-simasia-tou-scholiou-defteris-efkerias-artas/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]