728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αναδεικνύεται η σημασία του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Άρτας



Με επιτυχία έγινε χθες στην αίθουσα «Διώνη» του Δήμου Αρταίων η τελετή αποφοίτησης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Άρτας. Παρέστησαν και τιμήθηκαν οι απόφοιτοι της Β’ τάξης στους οποίους απονεμήθηκε ο τίτλος σπουδών, καθώς και οι προβιβασθέντες από την πρώτη στη δεύτερη τάξη. Στην εκδήλωση συνδιοργανωτής ήταν ο Δήμος Αρταίων με το Δήμο Ζηρού, όπου λειτουργεί τμήμα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί παρά τις δυσκολίες είστε συνειδητοποιημένοι και ήρθατε στο Σχολείο για να ολοκληρώσετε τη φοίτηση. Η πόρτα μας είναι ανοιχτή σε ό, τι μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι» είπε προς τους μαθητές του Σχολείου ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο κομβικό ρόλο του Σχολείου, το οποίο ο Δήμος Αρταίων, όπως ανέφερε, στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει στο μέλλον.

Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χάρης Παπάζογλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Βαρέλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χριστόφορος Σιαφάκας.


πηγη: http://www.prevezatoday.gr/anadikniete-i-simasia-tou-scholiou-defteris-efkerias-artas/
Αναδεικνύεται η σημασία του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Άρτας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουλίου 02, 2016 Rating: 5 Με επιτυχία έγινε χθες στην αίθουσα «Διώνη» του Δήμου Αρταίων η τελετή αποφοίτησης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Άρτας. Παρέστησαν και ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: