728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Ένεση» ενίσχυσης στο… «λαβωμένο» Κέντρο Υγείας Καναλακίου από το Δήμο Πάργας



Το δημοτικό συμβούλιο Πάργας στην τελευταία του συνεδρίαση, αποφάσισε να παραχωρήσει δωρεάν στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου έναν καρδιογράφο, να επιχορηγήσει επίσης με 1.000 λίτρα πετρέλαιο και να πραγματοποιήσει επισκευές στο ασθενοφόρο του Κ.Υ. Καναλακίου.

Σημαντικό είναι να αναφερθούν οι ενστάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, που οι σύμβουλοί της τόνισαν ότι το κεντρικό κράτος θα πρέπει να αναλαμβάνει τα θέματα αυτά και όχι οι πολίτες του Δήμου Πάργας. Επισημάνθηκε μάλιστα και το γεγονός πως οι στρατηγικές αυτές (της βοήθειας από τους Δήμους) είναι ενταγμένες στο λεγόμενο «παράλληλο πρόγραμμα» της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η ουσία πάντως είναι πως το Κέντρο Υγείας Καναλακίου είναι απαξιωμένο και υπολειτουργεί, όπως και το αντίστοιχο της Πάργας.

Και όλα αυτά αποτελούν απλώς «ενέσεις» ενίσχυσης…



πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/19953-enesi-enisxisis-sto-lavomeno-kentro-ygeias-kanalakiou.html
«Ένεση» ενίσχυσης στο… «λαβωμένο» Κέντρο Υγείας Καναλακίου από το Δήμο Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2016 Rating: 5 Το δημοτικό συμβούλιο Πάργας στην τελευταία του συνεδρίαση, αποφάσισε να παραχωρήσει δωρεάν στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου έναν καρδιογράφο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: