ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Αυτή είναι η αφίσα από την ταινία «Οι Πύλες του Άδη» θα γυριστεί στην περιοχή του Νεκρομαντείου και του ΑχέρονταΑυτή είναι η αφίσα από την ταινία «Οι Πύλες του Άδη» θα γυριστεί στην περιοχή του Νεκρομαντείου και του Αχέροντα

Μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή του Νεκρομαντείου και του Αχέροντα έδειξε η εταιρία κινηματογραφικων παραγωγών «48 Film Project» με έδρα το Los Angeles των ΗΠΑ, η οποία επιθυμεί να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα της ταινίας «Οι Πύλες του Άδη» (Gates of Hades) στα συγκεκριμένα σημεία.

«Οι Πύλες του Άδη» είναι μια μεγάλου μήκους ταινία, ένα ψυχολογικό θρίλερ βασισμένο στην ελληνική μυθολογία.

Ο χώρος που διαδραματίζεται η ταινία είναι ο ποταμός Αχέροντας, το Νεκρομαντείο και ο περιβάλλοντας χώρος τους. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο βραβευμένος Ιταλός σκηνοθέτης Marco Santi.

Βασική πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Πριγκίπισσα Θεοδώρα –κόρη του Κωνσταντίνου και της Άννα-Μαρίας- η οποία θα πλαισιώνεται από σημαντικούς και διάσημους Έλληνες και ξένους ηθοποιούς.

Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες του εξωτερικού το 2017 όπως αναγράφεται και στην αφίσα.

Στόχος της ταινίας και της παραγωγής είναι η προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, ενώ καλώς εχόντων των πραγμάτων τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο.πηγη: http://www.fanaripress.gr/parga/aute-einai-aphisa-apo-ten-tainia-pules.html
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]