728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με επιτυχία έγινε η συγκόλληση του χεριού της 28χρονης από το Μποντάρι Πρέβεζας μετά από τροχαίο στην Καστροσυκιά.




Με επιτυχία έγινε η συγκόλληση του χεριού της 28χρονης από το Μποντάρι Πρέβεζας μετά από τροχαίο στην Καστροσυκιά.

Μια ακόμη επιτυχημένη μικροχειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το οποίο – παρά τις τεράστιες ελλείψεις που αντιμετωπίζει - συνεχίζει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να φέρνει σε πέρας δύσκολες επεμβάσεις.

Αυτή τη φορά η ομάδα μικροχειρουργικής της Ορθοπεδικής Κλινικής, η οποία πολλές φορές έχει κάνει πραγματικά θαύματα, φαίνεται πως προχώρησε με επιτυχία στην συγκόλληση του χεριού της 28χρονης, από το Μποντάρι Πρέβεζας, η οποία είχε ένα σοβαρό ατύχημα το απόγευμα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό, στο ύψος του αγκώνα.

Το σοβαρό τροχαίο έλαβε χώρα στην Εθνική Οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, στο Μονολίθι. Αρχικά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου ομάδα μικροχειρουργικής της Ορθοπεδικής Κλινικής, μετά από μία λεπτή και πολύωρη επέμβαση, συγκόλλησε το χέρι της άτυχης κοπέλας.

Οι πρώτες αντιδράσεις ήταν θετικές, περιμένοντας το πώς θα ανταποκριθεί η 28χρονη μετά την χειρουργική επέμβαση, η οποία κρίθηκε επιτυχημένη. 



πηγη: http://www.fanaripress.gr/preveza/epitukhia-egine-sugkollese-tou-kheriou.html
Με επιτυχία έγινε η συγκόλληση του χεριού της 28χρονης από το Μποντάρι Πρέβεζας μετά από τροχαίο στην Καστροσυκιά. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουλίου 19, 2016 Rating: 5 Με επιτυχία έγινε η συγκόλληση του χεριού της 28χρονης από το Μποντάρι Πρέβεζας μετά από τροχαίο στην Καστροσυκιά. Μια ακόμη επιτυχ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: